« Späť

PREBUĎ SA SION !

Ak má niekto skutočne ale skutočne hľadať a diskutovať o pravde budem veľmi rád. Rád sa dám poučiť a rád ponúknem aj svoj pohľad.

Chcel by som začať Zjavením Jána 11 kapitolou veršami 1-2. O tejto knihe každý vraví že je ťažká ale myslím si že nie Boh dal ťažký text aby bránil poznaniu veď Ján predsa blahoslavý človeka ktorý ho číta, ale je to skor to že v svojich očiach máme bŕvna ktoré nám bránia vidieť a že si ich tam dokonca sami kladieme. Takže text znie : 

"A dostal som trstinu podobnú palici so slovami : Vstaň a zmeraj Boží chrám i oltár aj tých čo sa v ňom klaňajú, ale vonkajšie chrámové nádvorie vynechaj a nemeraj ho lebo je vydané pohanom a budú šliapať po svätom meste 42 mesiacov".

Môj názor : sú len 2 cirkvi PRAVÁ  A FALOŠNÁ ... pravá cirkev je v Božom chráme kľačí pri oltári nerobí kompromisy a nieje priateľ so svetom je to pravá cirkev ktorá nespí a KRIČÍ pravdu žije to čo ju naučil Pán a čo jej zjavil vo svojom Písme nevytvára si vlastné pravidlá a neprekruca Bibliu nevytvára si modly a čo je hlavné nemá náboženstvo! Lebo Kristus neprišiel dať náboženstvo a putá ale prišiel oslobodiť dať slobodu lebo chce Lásku aby sme zachovávali to čo nám dal tie slová a nehľadali si nové spôsoby ako dosiahnuť spásu a duchovnu uroven a aby sme zasa zaviedli levitské kňazstvo NIE on nám prišiel dať slobodu !!! aby sme ho ctili v Duchu a v pravde AMEN. 

falošná cirkev je tá ktorá je vonku na nádvorí poflakuje sa sem a tam je vlažná tvári sa nábožne je plná nábožných formuliek a obradov ale hlavu má plnú márnivosti a svetských myšlienok kľudne si ohýba Boží zákon ako chce rozpráva si vtipy miluje večeri pri TV a je na každej svetskej zábave ktorá existuje vraví si PROROCTVA PRESLI PAN ZASPAL PAN MEŠKÁ NECHODÍ a mohol by som pokračovať ďalej a ďalej. Sú to pohania ktorý berú Ježiša ako súčasť kultúri nie ako svojho Boha je to cirkev ktorá miluje PENIAZE a má ich ako smetí je to cirkev ktorá má spasených na papiery a je to cirkev ktorá tvrdí JEZIS JE MOJ PAN ale vo vnutri je zhnitá. A má dve vetvy : 1. Cirkev taká "slobodná že sa nepotrebuje modliť čitať Písmo hľadať pravdu byť cudná zdržanlivá ČISTÁ nie pre ňu je Ježiš lacný sposob ako za nič dostať všetko. a potom 2. ktorá je taká náboženská plná obradov a chorálov všetko vyzerá tak sväto každý má svoje miesto všetci sú v rade ako vojaci a v predu je veritel ktorý kričí pozor pohov všetko je TIP TOP všetko je "podľa paierov" ide sa podľa scenára Pán bude mať radosť ... ale to srdce ó to srdce ktoré by radšej bolo vonku na párty ó to srdce ktoré by radšel sledovalo futbal alebo klebetilo ó to srdce ktoré sa chce horkorvne premodliť do neba ... 

 

Takže čakám komentáre správy hocičo. 

 

Predchádzajúci