« Späť

Walking on water

...čo je svetu slabé, vyvolil si Boh, aby zahanbil silných...

Boh mi zasial do srdca túžbu po prebudení a spoločenstve v našom meste. Začala som snívať tento sen, bojovať a dôverovať Ockovi, že pošle svoju armádu. Po pol roku som spoznala dve stredoškoláčky s rovnakou túžbou - stretká pre mladých. Amen! Veľmi sa z toho teším a teším sa ako bude náš Ocko konať. Túžim po tom, aby mladí prijali Božiu lásku, spoznali Boha ako milujúceho Otca. Aby Otec zotrel falošné predstavy a koncepty, ktoré nám o Ňom vtĺkli do hlavy, ktoré sa usídlili v našej mysli a bránia nám prijať Jeho lásku.

...a diabol prichádza, aby kradol Božie myšlienky a ničil Jeho plány. Zasieva pochybnosti, obavy, strach...

Postupne, ako sa blíži prvé stretko, som si začala pripadať veľmi malá. Začali sa vo mne hromadiť pochybnosti: Je to vôbec Jeho dielo? Bolo mi ťažké dôverovať Otcovi a jeho plánu, že chce a bude cez nás konať. Ty? Cez teba? Chceš niečo rozbehnúť? Ty, ktorá si kedysi žila v bahne a nechcela si žiť? Nikto tam nepríde...pochybnosti, obavy... Poznáte ten duchovný boj v mysli - Snažíte sa presvedčiť, že to, čo vám diabol hovorí nie je pravda. Veď predsa, vy ste si vyzliekli starého človeka a obliekli ste si Krista. Už nežijete vy, ale žije vo vás Kristus! A Boh si vyvolil slabých, aby zahanbil silných! No diabol si znovu nájde tú štrbinku, do ktorej vnáša pochybnosti. A s nimi som šla na chatu WOW (Walking on water: http://wow1429.weebly.com/chata----wow-ii.html )

Počas voľného času sme sa boli prejsť k Oravskej priehrade. Ako som kráčala po kamienkovo - piesočnej pláži smiley pozerajúc na tú nádheru kt. pre nás Otec stvoril, uvidela som čln a v ňom dve postavy. Muža, ktorý vesloval a maličké dievčatko, ktoré sedelo pred Ním a dívalo sa na šíru vodu... A v tom zneli myšlienky pokoja - Milovaná, udávaj smer. Neboj sa. Neboj sa udávať smer, ja som s tebou, ja pôjdem s tebouMyšlienky, ktoré potvrdzovali a budovali vo mne novú nádej a odvahu.

V ten večer sme mali chvály a sv. omšu a ja nedokážem opísať, aký nádherný a krásny je môj Otec. Otecko, ktorý koná, lieči, dáva dobré dary svojím deťom, uvoľňuje v nás pokoj, svätú radosť, smiech, slobodu...a my môžeme žiť v Jeho prítomnosti, byť s Ním, prijímať Jeho lásku a spoznávať hĺbku Jeho srdca.

Otec vďaka za Tvoju prítomnosť, za lásku a radosť ktorou nás prepĺňaš. Ďakujem, že Ty si dobrý Otec, ktorý sa stará o svoje Kráľovské deti. Ty si ten, ktorý nás vidí, vieš čo prežívame a nenecháš to len tak, ale berieš naše pochybnosti, lámeš ich a dávaš myšlienky pokoja. Ďakujem ti, že si nás buduješ, zmocňuješ a uvoľňuješ do služby.   

Nebeský Otec je stále s tebou. Túži počuť tvoj hlas a rozprávať sa s tebou. Neboj sa vstúpiť do vzťahu s Ním, otvoriť sa Jeho láske a prijať ju.

 

... Veď ja poznám zámer, ktorý mám s vami. Sú to myšlienky pokoja a nie súženia: Dám vám budúcnosť a nádej... 

...  Ak ma budete hľadať celým svojím srdcom, dám sa vám nájsť...

Ďalej
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Zatiaľ bez komentára Buďte prvým