« Späť

GOSPEL TALENT 2011

 

 

 

 

 

ZAČÍNA PRIHLASOVANIE DO SÚŤAŽE GOSPEL TALENT 2011 

Hudobní interpreti (kapela, spevák, speváčka), ktorí sa obsahom textov svojich skladieb zaraďujú medzi gospelových interpretov, sa môžu oddnes do 24. mája prihlásiť do druhého ročníka úspešnej speváckej súťaže Gospel talent 2011. O titul titul prvého talentu gospelovej hudby bojovalo pred dvomi rokmi 35 interpretov.

Do súťaže sa môžu prihlásiť jednotlivci i skupiny, podmienkou však je, aby nepatrili medzi etablované zoskupenia na slovenskej gospelovej scéne. „Zmyslom súťaže je podať pomocnú ruku tým, ktorí nemali možnosť posunúť sa vyššie za pomoci profesionála,“ povedal poslanec Európskeho parlamentu Miroslav Mikolášik, ktorý nad súťažou prevzal záštitu.

Interpreti môžu prihlásiť ľubovoľnú autorskú skladbu, ktorá nebola predtým nikdy nahrávaná v profesionálnom štúdiu. Ak si ju zvolia, organizátorom súťaže ju pošlú v mp3-formáte na e-mailovú adresu gospeltalent@gmail.com. Pripojiť musia tiež aktuálnu fotografiu, názov a text skladby, dátum a miesto jej vzniku, meno a priezvisko (v prípade skupiny mená všetkých členov) a kontaktné údaje na interpreta (e-mail), miesto jeho súčasného pôsobenia a krátku odpoveď na otázku „Prečo by som mal /sme mali zvíťaziť práve ja / my?“

Súťaž Gospel talent 2011 začala koncom apríla, organizuje ju spevák Richard Čanaky a Rádio Lumen, ktoré je zároveň jeden z jeho mediálnych partnerov. Súťaž, ktorá vyvrcholí v polovici júna, sa koná pod záštitou europoslanca Miroslava Mikolášika. Ďalšie informácie o možnosti prihlásenia, celom priebehu a výhrach sú v dispozícii na stránke www.gospeltalent.sk.
_________________________________________________________________________________________________

V prípade ďalších informácií kontaktujte, prosím: MICHAL LIPIAK, koordinátor súťaže, +421(0)908-640-836 

Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
gosepl talent sa poriadne rozmaha.. kolko fajnych skupin a piesni tam pribudlo.. silna konkurencia.. a som fakt zvedavy kto to vyhra.. :-) ale doprajem to kazdemu :-)
Odoslané 23.5.2011 14:27.
pre mna najvacsi favorit simile - on lieči alebo potom žalm 139 emoticon to ma nejako najviac zaujalo
Odoslané 29.5.2011 19:08 ako reakcia na Štefan Hrbček.