« Späť

workshop na novom vine

ja som bol na workshope s risom vaseckom o zdravom vztahu muza a zeny a dal mi celkom dost,hlavne riso rozpraval o zlom vztahu manzelov a zistil som ze to funguje aj u nas doma a vseobecne pre mna bola dolezita hlavne myslienka ze muzi nemaju hladat potvrdenie muzskosti u zien ako to byva ale u svojich otcov u Boha.pre mna je otazka muzkosti velmi dolezita a teraz to celkom riesim - lebo v dnesnej dobe su muzi strchoputi a nemaju svoju hodnotu a tento worksop bol aj o muzskosti
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
pridavam k tomu rozpravku emoticon


http://www.youtube.com/watch?v=7k8HHfJe828
Odoslané 7.12.2011 21:36.
bomba!
Chlapi, buďte radi, že dnes máte také možnosti, že vám niekto poradí, nasmeruje vás. Už sa teším na svojich budúcich zaťov , ak Boh dá, a aj na nevesty!
Formovanie detí na dobrých mladých mužov a ženy, podľa obrazu Boha je proces veľmi náročný, nás to nikto neučil, ako, čoho sa vyvarovať, teraz v polčase chodíme na manželské večery, na kurzy, na formačné stretnutia, aby sme jednak videli čo sme spackali, ale aj, aby sme dávali do poriadku s Božou pomocou, čo sa dať do poriadku dá.
Ruku na srdce, mnohým synom vyhovovalo a vyhovuje obskakovanie od mamičky až do neviem kedy, a myslia si mamky aké sú skvelé. Opak je pravdou ak si novomanžel nedokáže oprať ponožky, ak neodprace zo stola za sebou tanier, ak pre neho umývanie riadov je ženská a ponižujúca práca... a podobné výstrelky.

Sú dcéry, ktoré sú lenivé, nevedia nič uvariť, lebo nikdy nemuseli, lebo nestíhali od kaderníčky ku kozmetičke a do nechtového štúdia, pomedzi solárko...do butiku...a posilovne.

Byť rodičmi nás nikto v škole neučil, nehovorím, že tie vedy, čo do nás nahustili nepotrebujem, ale to čo skutočne potrebujem, to som si musela nažiť. Často s chybami. často s odreninami. Aj preto som tu na MK, aby som od iných odkukala niečo čo mi chýba v mojej mozaike. A ak niečo z toho, čo som zažila a zapísala ja, pomôže niekomu z vás, poručeno Pánu Bohu.

Formácia mládeže na zodpovedných dospelých, toto je klinec udretý po hlavičke.
Rehoľníci, kňazi majú svoju formáciu vo svojom stave.
A kde sú budúci otcovia a budúce mamy?
Kde sú už otcovia a už mamy?
Je podľa mňa povinnosťou starších a skúsených rodičov a manželských párov, aby svedčili, aby pomáhali tým služobne mladším. Veď všetci smerujeme rovnakým smerom.

Zaujali ma v nadácii pre deti slovenska tréningy sociálnych zručností. Zaujala ma ich štúdia Čo deti potrebujú. Naozaj sa začína doba kedy niekoho konečne zaujíma, akí ľudia z nás rastú.

Jozef, si pre mňa veľkým povzbudením.
Odoslané 8.12.2011 9:43.