« Späť

Vďaka

Chcem sa poďakovať Bc. Ludevítovi za info, a možnosť počuť prejav pána farára Maroša Kuffu. Pán farár je mojím veľkým vzorom. Prednedávnom sme mali tu na komunite tému : Pokora. On nám dáva príklad aj na pokoru. Má ukončených kopec vysokých škôl a množstvo titulov, narýchlo ani neviem vymenovať, ale jeho najvzácnejším titulom je predsa titul: JDF ( Jednoduchý Dedinský Farár ). Je proste skvelý ! Žije to, o čom mi väčšinou iba hovoríme.

Predchádzajúci
Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
Hovoríš mi z duše. Veľmi pekné a výstižné ohodnotenie tohto "velikána" ako ja hovorím. Je to človek s veľkým " Č ", pretože čo on robí to dokáže málokto. Je tiež mojim majákom do dnešných dní.
Odoslané 12.1.2012 11:49.
Veru. Príkladný život v živej viere našich kňazov je veľkým svetlom do našich dní v našich farnostiach. Je veľkým darom každý svätý biskup, každý svätý kňaz. Môžeme im v tom pomáhať. Napríklad aj svojimi modlitbami a sebazapreniami za nich. Iste im pomôžu. Môžeme im pomôcť tiež prevzatím a vykonávaním nejakých služieb vo farnosti. Napríklad robením nástenky, organizovaním spevokolu. Pomáhaním pri organizovaní bohoslužieb cez sviatky alebo všedné dni. Pomáhaním pri detských karnevaloch a podobne.
Odoslané 18.1.2012 10:27.