« Späť

,,Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte!“

Ak mám premýšľať nad tým čo som dostala zadarmo, tak to by som dlho písala. Ale na druhej strane sa musím zamýšľať nad tým, čo ja dávam druhým zadarmo.

     Dlho som si myslela, že keď niečo darujem tak  ten druhý by mi to mal vrátiť späť. Keď som svoje srdiečko otvorila môjmu  Ockovi tak ma začal meniť. Učil ma milovať, pomáhaťa rozdávaťsa druhým.

     Jeden z darov ktoré mi dal Ocko je viera. Vďaka nej sa môžem prihováraťv modlitbe za druhých. Ja verím a viem, že On moju modlitbu vypočuje.

     Asi dva roky som sa s vierou a nádejou modlila za obrátenie môjho ocka. Priala som si aby po dlhých rokoch išiel na spoveď a vpustil  Ocka do svojho srdiečka aby ho mol meniť. Pred pár dňami sa to aj stalo. Raz večer som išla s rodičmi a starkou  na omšu. Pri každom prijímaní nás tri ocko čakal v lavici, ale na tejto omši to tak nebolo. Keď sme si išli sadnúť do lavice, všimli sme si, že ocko tam nie je. Položili sme si otázku:  ,,Kam mohol odísť?”  Naše očká sa upriamili na rad ľudí ktorí čakali prijať Božie telo a ocko tam stál tiež. Moje srdce plesalo radosťou. Do teraz som sa nespamätala z tohto zázraku ktorý uskutočnil náš vznešený Otecko.

     Týmto skutočným príbehom chcem povedať, že tú lásku ktorú som dostala od môjho otecka sa mu snažím vrátiť prostredníctvom viery a Božej lásky. Vďaka nim sa stáva lepším a láskavejším človekom. A nielen on sa mení ale aj ja. Dávajte ľuďom okolo seba veľa lásky, modlite sa za nich a uvidíte ako Boh bude konať...

Komentáre
Prihláste sa pre pridanie komentára
+Dakujem za tak citlivo napisany prispevok. Som tiez spolu s tebou potesena a si velmi velkym prikladom pre mnohych tvojich rovesnikov. Mas dobre srdiecko.
Odoslané 5.12.2011 16:43.
Ďakujem veľmi pekne.. Za to aká som teraz vďačím Ockovi. To On ma mení. Budem sa snažiť o to aby som ešte viac rozdávala lásku..
Odoslané 5.12.2011 17:06 ako reakcia na Margita Dermiskova.
"Zadarmo ste dostali, zadarmo dávajte"
emoticon Aďka, krásny čas Božej starostlivosti a opatrovania-super!
Odoslané 7.12.2011 22:45.