Отображение сетевого контента
Medovníky
Recept na medovníkové srdiečka
SUROVINY:
- 700 g hladkej múky
- 400 g práškového cukru
- 4 vajíčka
- 4 čajové lyžičky perníkového korenia
- 4 polievkové lyžice medu
- 1 poliev. lyžica sódy bicarbóny
- 1 žĺtok na potretie
POSTUP:
Do preosiatej múky vmiešame preosiaty práškový cukor a perníkové korenie. Med za stáleho miešania zohrejeme a pridáme sódu bicarbónu. Vznikne nám pena, ktorú vlejeme do múky s cukrom a korením. Pridáme vajíčka a vypracujeme hladké cesto, ktoré dáme odležať na chladné miesto. Neskôr vyvaľkáme na cca 5mm hrúbku a vykrajujeme srdiečka, ktoré môžeme potrieť rozšľahaním žĺtkom. Pečieme vo vyhriatej rúre.
Календарь
Profile
- x-registered-members
- x-involved-communities
- x-involved-families
- Miestny správca:
-
vdp. Mgr. Marián Kolenčík, dekan - farár
- Kapláni:
-
dp. Mgr. Ján Fábik
Публикатор
Dekanat6-9
-
LANČÁR (časť obce Kočín-Lančár)
Mgr. Marek Križan, farár
Lančár 6, 922 04 Dolný Lopašov
lubomir.krizan1@post.sk
farnost.lancar@abu.sk, www.kocinlancar.sk/obec/farsky-urad/farske-oznamy
033 / 778 71 20, 0903 849 065 -
MORAVANY NAD VÁHOM
Mgr. Marek Suchý, farár
Radová 75/14, 922 21 Moravany nad Váhom
marcus.suchy@gmail.com
farnost.moravanynadvahom@abu.sk, www.moravany.fara.sk
033 / 774 71 17 -
PIEŠŤANY – SV. CYRILA A METODA
Mgr. Marián Kolenčík, farár - dekan
Nitrianska 17, 921 01 Piešťany
piestanycm@gmail.com
farnost.cmpiestany@abu.sk
dekanat.piestany@abu.sk, www.piestanycm.fara.sk
033 / 774 93 33 -
PIEŠŤANY – SV. ŠTEFANA
Mgr. Štefan Gago, farár
Štefánikova 136, 921 01 Piešťany
fara.stefan.pn@gmail.com
033 / 772 60 66