« Назад

Tábor 2002 - Najkrajší zážitok

Tábor 2002 - Najkrajší zážitok

z tábora bol, keď sa ma dotkol Duch Svätý, a keď sme chválili Pána a oslavovali jeho meno. Cítila som teplo a lásku, ktorou ma obklopoval Pán Boh. Zlo akoby zmizlo z mojej duše a vliala sa láska a dobro. V tábore sme sa malých skupinkách rozprávali o Pánu Bohu a máme z toho krásny pocit, ktorý sa nedá zažiť nikde inde.

Pretože Boh nepomáha tým, ktorí majú dobrú náladu a radujú sa, ale tým, ktorí trpia. Za tými prichádza Boh, lebo vie, že potrebujú jeho pomoc. Keď som prišla do prvého kresťanského tábora, myslela som si, že to bude nuda a moc som v Ducha Svätého neverila, ale teraz sa všetko zmenilo.

Chválim Pána a vôbec som to nikdy nerobila. Boh ma zmenil v dobré dievča, ale aj vnútorne. Ja  ďakujem Pánu Bohu, ktorý ma zmenil na inú osobu – prvý raz som tomu nemohla uveriť, ale teraz chápem všetko. Som pravá kresťanka, ktorá chváli Pána Boha. Je to nádherný pocit, keď si poviem ako som neverila v Boha a teraz ho chválim a chcem sa k nemu modliť.                                                                                                                                                                        D, 13 rokov

 

Tábor 2002 - Boj o mňa

Prvý krát som sa stretol s Pánom Bohom na Húškach. Dievčatá sa za mňa modlili a ja som cítil, že Pán Boh bojuje s našim nepriateľom. Mal som pocit, že mám dve srdiečka: jedno srdiečko mi hovorilo, že mám byť zlý a druhé, že mám robiť dobre. Nemohol som uveriť, že satan a Pán Boh o mňa bojujú.

Na druhý deň sme boli v kostole, miništroval som na sv. omši a trochu som to pomotal, a tam mi Pán Boh povedal, že sa to viac nestane a satan ma pustil. Potom som mohol chváliť Boha a bolo to super.                        J, 14 rokov

Комментарии