« Back

Detičky moje, moja prítomnosť medzi vami je veľkým darom, ktorý môj Syn dáva ľudstvu.

Detičky moje, moja prítomnosť medzi vami je veľkým darom, ktorý môj Syn dáva ľudstvu.

Ako môžte byť mojimi apoštolmi, keď nežijete Božie Slovo a necháte sa fascinovať všetkými vecami sveta?! Nemôžte žiť pokoj, ak vo vás nieje pravda! Ja vás povzbudzujem, detičky moje, prejsť cestou svätosti, ktorá pozostáva v zriekaní sa, vzďaľovaní od vás: hriechu, neporiadku, žiarlivosti, ktorá vládne medzi vami, a robí vás otrokmi hriechu. ...Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby ste sa mohli stať mojimi hliadkami a byť svetlom pre tých, ktorí nepoznali lásku môjho Syna! Detičky moje, ako Matka, chcem poutierať všetky vaše slzy. Som s vami a blízko vás! Ďakujem Vám a žehnám vás všetkých!

Drahé deti moje, aj dnes prichádzam medzi vás, aby ste sa naučili žiť každodenne dary, ktoré Boh dáva každému z vás. 

Detičky moje, moja prítomnosť medzi vami je veľkým darom, ktorý môj Syn dáva ľudstvu. Aj ja som mala to dieťatko na rukách, a dnes, to dieťatko sa stalo mužom, a žije medzi vami; ale vy, deti moje drahé, ešte Ho nerozpoznávate, lebo ste plní pochybností a oslepení sebou samými! 

Ja vás povzbudzujem, detičky moje, aby ste sa opäť stali dieťatkami, lebo cez jednoduchosť sa budete cítiť byť milovaní, utešovaní v náručí môjho Syna; a dnes vás pozývam prejsť po Svojich stopách, aby ste sa mohli naučiť poznať Ho a milovať Ho.


Ako môžte byť mojimi apoštolmi, keď nežijete Božie Slovo a necháte sa fascinovať všetkými vecami sveta?! Nemôžte žiť pokoj, ak vo vás nieje pravda! Ja vás povzbudzujem, detičky moje, prejsť cestou svätosti, ktorá pozostáva v zriekaní sa, vzďaľovaní od vás: hriechu, neporiadku, žiarlivosti, ktorá vládne medzi vami, a robí vás otrokmi hriechu. 

Srdce, ktoré sa modlí, nemôže byť otrokom hriechu; preto vás povzbudzujem, aby ste sa od neho oslobodili prostredníctvom mojich synov kňazov! Nedovoľte, aby satan zničil projekt, ktorý má Boh na každého z vás, rozdeľujúc kňazov, rodiny a modlitbové skupiny! 

Modlite sa, modlite sa, modlite sa, aby ste sa mohli stať mojimi hliadkami a byť svetlom pre tých, ktorí nepoznali lásku môjho Syna! Detičky moje, ako Matka, chcem poutierať všetky vaše slzy. Som s vami a blízko vás! Ďakujem Vám a žehnám vás všetkých!