« Back

Portál vyveska.sk oslavuje, čitateľom prináša ďalšiu novinku

Portál vyveska.sk, ktorý prináša zadarmo prehľad o stovkách kresťanských podujatí na celom Slovensku, dnes oslavuje prvý mesiac svojej existencie. Jeho iniciátori pri tejto príležitosti spúšťajú originálnu novinku - možnosť zobrazenia najobľúbenejších podujatí na stránke. 

"Tisícky návštevníkov, ktorí majú záujem o akcie a podujatia, sú dôkazom toho, že prevádzka portálu má veľký zmysel. Ďalšia tisícka fanúšikov pribudla interaktívne prostredníctvom sociálnej siete Facebook," hovorí Miriam Kuzárová, ktorá sa spolu s ďalšími dobrovoľníkmi podieľa na jeho spravovaní. 

"Symbolicky, prvý mesiac, chceme osláviť pridaním novej funkcie, pre návštevníkov, a to možnosti zobraziť si najobľúbenejšie podujatia, ktoré im ukážu, čo by určite nemali premeškať," dodáva Kuzárová. Za mesiac fungovania sa stránka stala jedným z mediálnych partnerov viacerých projektov, ako napríklad koncert Santo Subito, projekt Gospel talent či Ver ár ju from. 

"Užívatelia ho prijali s veľkým nadšením, o čom svedčí množstvo ďakovných e-mailov a telefonátov. Ozvala sa nám napríklad Petra zo Žiliny, ktorá napísala, že práve z vyvesky sa dozvedela, že na Slovensko príde dcéra sv. Gianny - Gianna Emanuela. "Je to super vec, človek sa ľahko dozvie, čo sa deje v jeho okolí, diecéze, či vedľajšej farnosti," napísala v liste Petra. 

vyveska.sk, ktorá vznikla s podporou Konferencie biskupov Slovenska (KBS), začala svoju činnosť začiatkom apríla. Portál ponúka šancu získať denné informácie o podujatiach rôzneho druhu aj možnosť komunikovať prostredníctvom Facebook-u. Každé podujatie má svoj názov, termín i kontaktné údaje na hlavných organizátorov. Na projekte sa podieľajú viacerí partneri.