« Back

Dôležité je to, čo nás spája a nie rozdeľuje.

Dôležité je to, čo nás spája a nie rozdeľuje.

Modlime sa za našu Cirkev.

 

Bože, ty svoju lásku nikdy neodvoláš!. Tvoja láska nás zahŕňa, vedie, oslobodzuje  aj v Cirkvi. Daj, nech si uvedomujeme svoju zodpovednosť za ňu a naše snaženie nech smeruje k jej ochrane a nie k oslabovaniu. Amen. 

 

 

Nepodľahnime senzáciám  a špekuláciám. Nenechajme sa postaviť jeden proti druhému. Buďme otvorení Duchu Svätému, nechajme sa ním viesť , aby nás naša viera upevňovala v jednote. Cirkev bude pevne stáť aj keď sa nám bude zdať že už padá na kolená.....brány pekelné ju nepremôžu, ale záleží aj od nás aké pevné putá máme my k nej.

Comments
sign-in-to-add-comment
Modliť sa za cirkev sa dá vždy a všade.....hoci udrieť biskupa je ako udrieť apoštola.Jedenásti boli mučeníci....
Nepriatelia cirkvi si kladú cieľ: "Udrieme pastiera a rozpŕchne sa stádo"....., práve preto plňme príkaz Pána Ježiša: Buďme jedno, modlime sa za seba vzájomne a majme sa radi.
Posted on 7/2/12 11:02 AM.
Nádherný článok... Myslím, že vyjadruje triezvy a zrelý pohľad. Nie sme oprávnení súdiť a tobôž nie povzbudzovať k vzdoru... Je potrebné modliť sa, možno plakať, vzdychať, či ďakovať, ale pri tom všetkom mať na zreteli, že je tu Boh, ktorý vidí a koná... :-)
Posted on 7/2/12 7:38 PM.
Deniska, to čo ste poznali je presne to, čo viedlo moje ruky napísať slová tejto modlitby, aby sme z toho, čo je bolesťou, sa nesnažili si uplatňovať svoje ambície ani nesnažili sa o žiadne senzácie, ale aby sme to všetko vložili do Božích rúk.
Posted on 7/2/12 8:03 PM in reply to Denisa Flašková.
Mam rovnaky nazor,vsetko odovzdat Bohu.
Posted on 7/2/12 10:04 PM in reply to Anna Václavová.