« Back

Cirkev Ježiša Krista vs "cirkev" človeka

Súčastnosť zjavená v Písme

 

Ak nejaká organizácia ktorá sa nazyva cirkev povie : „Som jediná pravá cirkev iba skrze mňa je poznanie Pána iba ja mám právo určovať čo je správne a čo nie kto môže slúžiť kto nie a dokonca koto bude alebo nebude spasený a komu budú a komu nebudú odpustené hriechy“. Takáto cirkev KLAME JE FALOŠNÁ. Ja ďakujem Pánovi za Písmo a za to že nám dal túto knihu aby sme poznali pravdu ktorá nás dokáže vyslobodiť. Izaiáš 47 kapitola opisuje falošnú cirkev „dcéru Bábelu“ ktorá zvádza ľudí a vravi si : „ Len ja som, a ni­kto viac; nebudem sedieť ako vdova, nezakúsim bez­det­nosť. „ a v Zjavení Jána 18 kapitole 7 verši zasa : „Sedím ako kráľovná vdova niesom a smútok neuzriem „. Je to cirkev ktorá vraví :“Ja som cesta pravda i život“ je to cirkev ktorá vládne nad ľudom a dokonca Bohu chce diktovať čo má a čo nemá robiť, vymýšla si svoje pravidlá sviatky tradície. Ale Písmo vraví že je iba jedna pravá cirkev a tá je neviditeľná a do nej patria IBA pravý nasledovatelia Ježiša Krista nezáleží na tom či ste v zbore alebo nie ale či NASLEDUJETE PÁNA TAK AKO TO ZJAVIL V BIBLII.

 

Písmo ďalej vraví o odpustení ktoré môže udeliť iba Boh a udeľuje ho tomu kto oľutuje a prijme obetu Ježiša Krista za svoje minule prítomne aj budúce hriechy a odovzdá mu svoj život.

 

Boh je spravodlivý a nemôže ti odpustiť len tak musí byť naplnená spravodlivosť práve preto prišiel Ježiš. Nieje ti odpustené preto že sa vyspovedáš a pomodlíš sa otče náš takto to nefunguje ! Odpustenie je milosť ktorú si človek nezaslúžiš môžeš ľutovať koľko chceš ale to prečo ti je odpustené AK ti je odpustené je to že Boh rozdrvil svojho milovaného Syna Ježiša a uvalil na neho kliatbu celého ľudstva … BOL PREKLIATY a OPUSTENÝ … Boh skutočne opustil svojho Syna kôli mne kôli tebe aby sme mohli byť zachránený ABY NAM MOHLO BYŤ ODPUSTENÉ. (Izaiáš 53 )

 

Takisto čo sa týka povolania a služby tak do nej povoláva Boh nie človek a človek nemá právo povedať inému : nemôžeš slúžiť … lebo pomazanie, dary Ducha, moc, milosť, očistenie,... dáva Boh a on povoláva KOHO ON CHCE nie koho chcú alebo nechcú ľudia. A Písmo dokonca píše že takýchto služobníkov ľudia a „cirkvi“ nenávidia. Ak prichádza človek ktorý svojím životom a dielom oslavuje Boha a zastáva pravdy Biblie ale poukazuje na hriechy ludí a nejakej „cirkvi“ hneď je kameňovaný ale zamyslite sa JE ON BLUDÁROM ? … A toto sa dialo vždy aj v Izraeli proroci boli vraždený a vyháňaný nechceli ich počúvať ONI - NÁROD BOŽÍ. SVATÝ IZRAEL, VYVOLENÝ toto sa deje aj dnes. Príde prorok a je kameňovaný a prečo ? Lebo sa postaví proti zlému učeniu autorít. Veď to sa dialo aj za čias keď Ježiš kráčal po tejto zemi, prišiel SÁM BOH a povedal : „robíte zle, vymýšlate si tradície a zvyky a dávate ich na roveň Písmu a Božiemu zákonu vaša viera je iba vonkajšia,. .. Takéto problémy mala aj prvá cirkev píše o nich Pavol aj Skutky a v podstate všetci apoštoli. Tieto „cirkvi“ kladú na ľudí bremená – prikazené sviatky, pôsty odpustky ružence asketizmus očisťovania svatou vodou a neviem čo ešte ale týmto POŠLIAPAVAJÚ Pánov dar milosť a spavodlivosť ktorá pramení z je krvi ale NIE oni to nechcú dávajú na ľudí bremená ktoré sami nevládzu niesť a keď zlyhaju kričia MILOSŤ !!! VTEDY VOLAJU NA PÁNA ŽIADAJU MILOSŤ KEĎ VIDIA ZE SA SAMI NESPASIA … ALEBO SI SKOR MYSLIA ŽE KEĎ VŠETKY TIE VYMYSLENÉ RITUALY SPRAVIA BUDU SPRAVODLIVY A ČISTY PRED PÁNOM A KED VSETKY NEZVLADNU POVEDIA SI : VED PÁN ODCENÍ MOJU SNAHU - ALE TO JE LOŽ SATANOVAPÁN NEPRÍJMA TAKÉTO VYMYSLENÉ RITUÁLY … Pán v Písme jasne ukázal čo má človek činiť … ale takéto „cirkvi“ sú deti Babylonu neviestky nemajú nič spoločné s Bohom ich pravidlá sú len ľudské náuky nič viac. A Boh volá každého kto je v takýchto „cirkvách“ : vyjdite z neho ľud môj a nemajte účasť na ich skutkoch „ (zjavenie Jána) …

 

Je to biblický fakt že takéto cirkvi sú a ich matkou je „Babylon matka smilstiev s ohavností Zeme“ a jej hlavou je satan. A táto „cirkev“ žije aj dnes v Danielovi aj v Zjavení sa píše o nej že bude vládnuť až do konca sveta a že je odetá do drahých rúch ovešaná zlatom planá bohatstva. A ten kto to popiera, popiera Bibliu a Slovo Božie a kto ma označuje za bludára sám ním je lebo to čo som tu písal neprotirečí ani vyučujúcemu ani prorockému slovu Biblie a čo viac presne tieto veci tam sú. 

Comments
sign-in-to-add-comment
"kto ma označuje za bludára sám ním je"
ó, pán Sýty sa prehlásil za neomylného emoticon.

Aj tá "falošná cirkev" sa odvoláva na Sv. Písmo a prehlasuje za bludárov tých, čo jej protirečia. Aj tá "falošná cirkev" prehlasuje, že jej učenie neprotirečí Písmu a že presne tie veci tam sú.
O čo Ste lepší Vy, pán Sýty? Ako vieme, že nie Ste falošný?
Posted on 11/20/12 8:56 AM.
pán Sýty o sebe nikdy nepovedal že je neomylný :-) takéto niečo však tvrdí niekto iný

1 vatikánsky koncil dokument Pastor aeternus - Když římský velekněz (pápež) mluví „ex cathedra“ (tj. když svou nejvyšší apoštolskou autoritou z úřadu pastýře a učitele všech křesťanů definuje nauku víry nebo mravů, která má být zachovávána celou církví), pak disponuje – díky pomoci, která mu byla přislíbena ve svatém Petru – onou neomylností, již chtěl božský Vykupitel vybavit svou církev při definování nauky víry nebo mravů. Proto jsou takovéto definice římského velekněze samy ze sebe – a nikoliv na základě souhlasu církve – nezměnitelné.

Jestliže se někdo – Bůh nedopusť – opováží odporovat této Naší definici: anathema (nech je prekliaty) sit.[4]

Ak poznáte tak dobre učenie RKC a veríš mu ukáž mi v Písme že sa mýlim ... a je rozdiel prehlasovať a mať skutočne pravdu. No to či niesom falošný vedieť nemôžete pán Rusyniak, jedine, že by ste mali ochotu dikutovať so mnou ohľadne učenia katolíckej cirkvi vo svetle Písma.
Posted on 11/20/12 9:51 AM in reply to Peter Rusyniak.