« Back

Dotknutie Otecka môjho srdiečka :)

Dotknutie na sv. omši:)

Ahojte chcel by som Vám povedať moje nové svedectvo zo sv. omši :)

Bol som na klasickej sv. omši akurat ze to bola sv. omša za moju babičku a deduška ktorý sú už hore u Otecka.
Začiatok sv. omši bol klasický az ked prišla kázeň BOH sa ma riadne dotkol. Ked Bolo Evan
jelium o Petrovy a lovení rýb. a este pocas zalmu mi tiekli slzicky :)

Budem ťa, Pane, oslavovať, že si ma vyslobodil.:)


Nemal som este tusenie este o Birmovnom patronovy kedže idem na Birmovku v Oktobri tohto roku. a ked som sa tak zapocuval ako PETER musel trpiet kvoli Pánovy :) a vsetci udčenicí:) kvoli Pánovy. :) a Tak mi sám BOH povedal ze budes PETER:) a ja ze coze?? :) a to uz preco?pretoze tiež trpíš pre moje meno:) a vtedy som povedal Pánovy ze dobre a chcem íst za tebou naplno :) a dal mi slovo: Ty si Peter a na tejto skale postavím svoju cirkev. :) a vtej chvíli som padol na kolená. :) cez sv. omšu a dakoval som Oteckovy :) ze birmovné meno:) a môj 2.dotyk na sv. omši??? :) ked starky siel dať obetné dary tak Pán farár dal starkému a strýkovy +-na čelo:) a ja som vtej chvíly videl samého Otecka ako by ho sám žehnal. :) Tak si hovorím Bože ty si riadne super :) este predsa do teraz som ta nepoznal a teraz rovno 2 dotyky cez sv. omšu :) si robis srandu?? :) wau :) cosi :) Týmto vám chcel povedať ze život s Bohom je riadne super :) a poviem vám oplatí sa trpiet pre Pánovo Meno:) :) a oplatí sa rozdávat lásku a svedčiť o Pánovy dalej ktorý ho nepoznajú :) a preto vám chcem povedat ako BOH povedal udčeníkom :Nebojte sa svedčiť o Pánovy :) kam koľvek pojdete :) chodte sa radostou a hlásajte  druhým o MNE:) a nech vás budú aj nenávidieť sa zle na vás hovoriť. :) nebojte sa :) OTECKO vás všetkých ľúbi rovnako. :) a + vám poviem další dotyk zo skoly.

Stretol som 1 chalana :) v škole obyčajného chalana. :) Až nato že ten chalan videl že mám na sebe GODZONE mikinu.A pýtal sa ma že či idem na GODZONE konferenciu.A ja že ešte neviem. a Predstavte si ten chalan sa somnou zoznámil. Po GODZONE Konferencíí ma v škole stretol a povedal mi že tam bol. Že BOH sa ho dotkol. a ze je mesiac obrátený. A ja ze Ocko wau :) toto sa mi nestalo. amen :) strasne sa tesim :) a do teraz ked ma stretne svedčí o Pánovy.

:) Tak vám chcem povedať ze aby ste sa nebáli a povedali BOHU svoje ANO:) ako som to urobil ja aj ja som sa bál ale predsa to ide :) nebojte sa :) Vzťah s Bohom je riadne super :) :)

Comments
sign-in-to-add-comment
WAU ! emoticon Boh je skvelý! emoticon
A aj ja sama som prešla obrátením počas Godzone tour a je to super! emoticon A verím, a modlím sa zároveň za všetkých mladých, aby aj oni mohli zažiť obrátenieemoticon
A súhlasím s tebou, život s Bohom je skvelý! emoticon emoticon
Boh Ti žehnaj+emoticon
Posted on 4/14/13 12:43 PM.
jéééééééemoticon emoticon emoticon Ďakujéééééém Klaudííííemoticonemoticon si super emoticon riadne emoticon anooo posledne dni zazivam take malicke dotyky Otecka emoticon sice nie nieco velke emoticon ako niektorý emoticon ale tak newadíemoticon dakujem emoticon si super riadne emoticon moooc Ti dakujem Klaudíemoticon emoticon + a tesim sa s toho emoticon riadne emoticon a mas pravdu emoticon len sa netreba bat toho povedat Bohu svoje anoemoticon emoticon a mas velku pravdu Klaudíííemoticon emoticon + dakujem tiez BTZ + emoticon a dakujem za super reakciuemoticon + a pekny privesok emoticon si super emoticon Klaudííemoticon dakujem emoticon +a tesim sa ze GODZONE TOUR ta zmeniloemoticon pretoze tiez som bol na GODZONE TOUR emoticon asi tak 2 x emoticon ale to bolo sila emoticon a bolo vidiet ze BOH posobí a Duch Svätý emoticon amen emoticon dakujem emoticon +a super ze si sa obratila prave na GODZONE TOUR emoticon +
Posted on 4/14/13 3:36 PM in reply to Klauduša Kubková.
Posted on 5/11/13 2:50 PM.
Posted on 5/11/13 4:40 PM in reply to Klára Muchová.