« Back

Posolstvo naplnené do roka a do dňa?

Mnohí z nás sa asi stretli už v minulosti zo stránkou Ježiš Kristus varuje ľudstvo. Mnohí z nás jej uverili a ďalší zas tvrdili, že tie posolstvá sú falošné. Ja sám som tvrdil, že tie posolstvá sú falošné, lenže teraz ma prekvapilo a až zarazilo, že niečo z toho sa vyplnilo presne do roka a do dňa. Posolstvo o pápežovi. Prosím, ponúkam plné znenie s dátumom a odkazom.

 

11.02.2012 - 11:30 hod

Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo svätého stolca v Ríme

Moja vrúcne milovaná dcéra, všade sa stupňujú ozbrojené konflikty a už čoskoro zasiahne ruka Môjho Otca, aby zastavila toto zlo.

Nemaj strach, pretože plány na záchranu ľudstva sú ukončené a Moje Veľké milosrdenstvo, ktoré teraz bude dané každému z vás,  už nenechá na seba dlho čakať.

Drahé deti, nikdy sa nebojte skutkov Antikrista, pretože vďaka vašim modlitbám máte v sebe silu, aby ste oslabili jeho zovretie sveta.

Onedlho budú zabití ďalší svetoví lídri (* viď poznámka) a Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo Svätej stolice v Ríme.

V minulom roku, dcéra Moja, Som ti hovoril o sprisahaní v kuloároch Vatikánu.

Plán na zničenie Môjho posväteného zástupcu bol v tajnosti zosnovaný 17. marca 2011 a bude uskutočnený, pretože to bolo predpovedané.

Šírte teraz Moje Sväté slovo do každého kúta sveta a zariaďte, aby sa tlačená verzia Mojich posolstiev rozšírila čo možno do najviac krajín.

Si vedená, preto musíš konať čo najlepšie. Pros Ma v modlitbe, aby Som ti poslal pomoc a bude ti daná.

Váš Ježiš

* Poznámka:

Prvý z troch svetových lídrov, ktorí podľa posolstva Pána Ježiša Krista zo 17.02.2011 majú krátko po sebe zahynúť násilnou smrťou, bol zavraždený líbyjský vodca – plukovník Muammar al-Gaddáfí. Ďalší dvaja majú už čoskoro nasledovať, pričom jeden bude pochádzať z Európy a druhý z Blízkeho Východu.

Viac tu: http://jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/news/posolstvo-343/

Comments
sign-in-to-add-comment
Nie je z blízkeho východu Usama Bin Ládin?
Posted on 15/02/13 00:05.
Áno, z blízkeho východu je Usama Bin Ládin. To si napísala dobre Nicole. Zarazilo ma toto posolstvo, ktoré vyšlo presne tak, ako bolo pred rokom povedané. Prečo si nemyslím, že toto posolstvo je od Ježiša? Poznám posolstvá prijaté u Cataliny Rivas ako aj u sv. Faustíny a tie keď si niekto prečíta, ako by to vravela jedna osoba. Toto je úplne iné a závaňa to zlom. Predsa len, presne do roka a do dňa vyšlo posolstvo, že sa pápež Benedikt XVI. vzdal úradu. Je to divné a veľmi ak vyjde posolstvo presne na čas.
Posted on 15/02/13 00:43 in reply to Nicole Kavuláková.
Kto dáva tej vizionárke posolstvá? Je to ozaj Ježiš? Ako môže niekto predpovedať udalosť z búducnosti presne na rok a deň, ak to nie je Boh? Je to možné?
Posted on 15/02/13 00:57 in reply to Nicole Kavuláková.
Tiež mám z toho divný pocit,ale Ježiš nás upozorňoval,kdesi som čítala,že aj zlý vie budúcnosť,takže je možné,že takto klame a chytá ľudí do pasce.Myslím,že musíme byť obozretní a prosiť o Ducha rozlišovania.
Posted on 15/02/13 01:25 in reply to Miroslav Čonka.
Mirko, myslím podobneako Nikolka. Lebo Ježiš sám upozorňuje, že budú falošní proroci a varuje nás pred nimi. A ako ich rozoznať? Aj tupoznámeodpoveď: "Po ovocí ich poznáte!" Mt 7,15 n. A zdôrazňuje i to, pre prichádzajú v ovčom rúchu- t.zn. vtierajú sa nebadane a navonok akoby s tým najčistejším úmyslom. Že sa sem-tam niečo splní, ešte nie je dôkaz. To by sa dalo vyľakať i z toho, že do kupole pár hodín po vyhlásení sv.Otca udrel blesk...Preto posolstvám, ktoré nemajú schválenia Magistériá, neverím a držím sa výlučne toho, čo Cirkev prehlásila za pravé. Včera nám vysvetľoval kňaz-hosť ,ktorý mal s nami Lectio divina,že aj tie spomínané Maláchiášové proroctvá sú málo dôveryhodné a aby sa ľudia neplašili, pred nejakou dobou pridali v bazilike sv. Pavla za hradbami ďalšie ovály naportréty pápežov. Nuž ja som bola tiež trochu hlúpa a vylašená, lebo keď som bola v Ríme, videla som už len dva. Povzbudzujme sa navzájom k vedomostiam, ale hlavne k dobru.
Posted on 15/02/13 08:52.
No tie Maláchiášove proroctvá o pápežoch ti poviem tak, že jediné čo je pochybné na nich je zdroj, či ich skutočne napísal Malachiáš, a nebol to už tak známy Nostradamus. To sú dohady. Jedna vec,čo nie sú dohady je to, že predpovede vyšli presne na každého pápeža. Cirkev ich odmietla, ale nedá sa popierať proste to, že to vyšlo. Ako presne toto posolstvo od "Ježiša" a to dokonca na deň. Ak by si si prečítala to pred rokom, že pápež bude vytisnutý zo svojho stolca, tak si povieš, čo je to za hlúposť a neverila by si. Teraz však náhle odstúpenie a to presne rok potom, čo toto bolo zverejnené, tak je to šok.
Posted on 15/02/13 10:14 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Ináč Mária, ak poznáš Písmo, tak je zaujímavé, v akom kontexte je spomínaný v ňom blesk a je to v Lukášovom evanjeliu.
Posted on 15/02/13 11:44 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Pýtala som súradnice, ale našla som. Mám síce konkordanciu, ale nemeckú alebo ku Kralickej biblii po otcovi. O.Peter Holbička, čo bol na Lumene, mi sľúbil niečo slovenksé pohľadať. Ďakujem.
Posted on 15/02/13 11:59 in reply to Miroslav Čonka.
Veď sa dá kúpiť aj za pár eur normálne vydanie zo Spolku Sv.Vojtecha, ale ani to nemusíš, lebo internet máš a celé Písmo aj rôzne vydania máš na internete, ak by si potrebovala.
Posted on 15/02/13 12:14 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Áno Nicole, no práve duchovní vedia najlepšie rozlíšiť, čo je od Boha a čo nie je. My v tom tápeme viac či menej, pretože nemáme až také teologické vzdelanie, a dokonca ako je neraz vidieť, urobia aj kňazi nejaké to faux pas, či fópa emoticon, lebo niečo nesprávne pochopia. Potom sa môže stať aj to, že kňaz pohorší veriaceho laika v niečom. Je to ťažké medzi ľuďmi, hlavne majme lásku medzi sebou. Jedno je isté, že ten zlý má takú moc, že by nás mohol prekabátiť a oklamať vo všetkom v čom by len chcel a my môžeme proti nemu bojovať len tým, že Boh je pri nás a dá nám vedieť, keď niečo nie je dobré.
Posted on 15/02/13 12:25 in reply to Nicole Kavuláková.
Mirko, ďakujem, si milý. Sv.Písmo samozrejme mám, v slovenčine veľké zo SSV a ešte malé, čo vyšlo vlani. Aj na nete si viem pohľadať.
Mne išlo o slovenskú k a t o l í c k u k o n k o r d a n c i u- slovo alebo vetu- a nájdeš súradnice , kde sa to v Písme nachádza. Aj to je na nete?
Posted on 15/02/13 12:57.
No asi nie, ale vrámci Svätého Písma na internete sa pracuje už na takom projekte.
Posted on 15/02/13 13:02 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Našla som, katolícky je urobený Nový Zákon. Kompletná je evnjelická- okrem iných tam uvedených, ale evanjelici nemajú deuterokanonické knihy...Napr. Tobiáš, Judit,Sirachovca a pod.
Nevadí,pomôžem si, ale veľmi pekne ďakujem za navigáciu.
Posted on 15/02/13 13:23 in reply to Miroslav Čonka.
Presne súhlasím,aj kňazi sa neraz "pmýlia",preto sa najviac spolieham na modlitbu,lebo v poslednom čase je toho asi aj na skúsených teológov dosť.
Posted on 15/02/13 14:17 in reply to Miroslav Čonka.
Pokiaľ viem, kňazi od tejto stranky berú odstup! Viacerí kňazi písali vyjadrenie, nenasledovať tento odkaz! Sorry!
Posted on 15/02/13 19:16.
Samozrejme Mária, za touto stránkou sa určite skrýva veľké zlo a ukazuje nám to aj toto posolstvo. Ak by za tým veru žiadne zlo nebolo, tak toto sa určite nesplní. Ako presne pred rokom by nikomu ani v najbujneších predstavách nebolo napadlo, že pápež len tak odstúpi, nakoľko asi málokto tušil vôbec, že pápež sa môže vzdať úradu a nikto nevidel dôvod, prečo vôbec by mal odstúpiť. Asi pre každého človeka to bol šok. A toto tu presne pred rokom povie, že odstúpi. Ktoré predpovede by boli také presné? Však niekedy len počasie na ďalší deň je ťažké predpovedať.
Posted on 15/02/13 19:37 in reply to Mária Künzl.
Bol pápež "vytisnutý"? Odstúpil sám, po zrelej úvahe.
Kaddáfí bol "svetový líder"? Asi záleží na definícii.
Ako môže diabol poznať budúcnosť? Nemôže.
Malachiášove proroctvá? Podvrh.

Prestante blbnúť emoticon
Posted on 15/02/13 21:44.
Myslím si, že stránka www.svatepismo.sk čiastočne splní aj úlohu konkordancie - je možnosť zadať tam slovo, a vyhľadá všetky odkazy, kde sa dané slovo spomína, alebo aj slovné spojenie (ale tam je potrebné vynechať medzeri a slová napísať v presnom tvare, ako sú v texte, spojiť ich znamienkom +) emoticon. Snáď poslúži.
Posted on 15/02/13 23:38 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Ďakujem, Janka. Hneď som to vyskúšala a funguje to.
Posted on 16/02/13 09:30 in reply to Janka Guričanová.
Ako ináč by mohol byť pápež vytisnutý, ak by sám neodstúpil? Samozrejme, že ani nemusel zdôvodňovať všetko, kvôli čomu odstúpil, ale proste už o pár dní pápežom nebude a niečo také sa nestalo už veľmi dlho. Svetoví lídri, možno nesprávny preklad, najskôr myslené vodcovia určitých krajín vo svete. Samozrejme, že tým pádom ovplyvňujú aj svet nejako. Kto vie či pozná alebo nepozná budúcnosť diabol. O tom vedomosti nemáme. Vieme len to čo nám bolo zjavené a zjavené nám bolo, že Diabol je duchovná bytosť a vyššia od nás. Nevieme čo je v duchovnom svete, pokiaľ v ňom nie sme. Maláchiášove proroctvá, najskôr ich autorom Malachiáš nebol, jeho životopis to nespomína, avšak je na zamyslenie, že popisy na pápežov sedeli, nech už to je podvrh alebo nie je.
Posted on 16/02/13 20:05 in reply to Peter Rusyniak.
Showing 1 - 20 of 34 results.
of 2