« Back

Fuj Gangnam Style

Vyjadrenie k mailu Fuj Gangnam Style. Je to vlk v baránkovom rúchu. Používa sa tam propagandistická reč. Spojenia démonickosť a Cirkev, sestry a démonickosť, kňazi a Satan. Démon, Satan všetci vnímame to slovo ako zlo. Zámerne je používané v spojeniach s kňazmi, Cirkvou, aby v ľuďoch asociovali to, že Cirkev je zlá, kňazi sú zlí. Nie je tam nič dobré.Mt 12:25 „Každé kráľovstvo vnútorne rozdelené spustne a nijaké mesto ani dom vnútorne rozdelené neobstoja.

 

O čo vlastne ide, v skratke, prišiel mi mail s takým názvom a mám pocit, že nie len mne, lebo asi mnoho veriacich si tieto maily preposlalo bez toho, aby si všimli skutočnú pointu o ktorú v tom maili ide, pretože nejde tam až tak o tú pieseň, ako skôr snahu očierniť cirkevnú hierarchiu a vyvolať nedôveru u ľudí voči zasväteným osobám, tým, že naschvál a zámerne vyťahujú tieto veci, ukazuju ich ľuďom s pridaním démonizmu, nikto nevie v akom kontexte vôbec boli tieto videá, či títo kňazi a rehoľníci mali priamy úmysel spriahnuť sa s diablom, uctievať ho a pošpiňovať Cirkev. Z týchto videí to nikto nevyčíta, ale popri toľkých očierňujúcich textoch to budú vnímať najskôr zle. Kňazi a rehoľníci sú tiež ľudia, ktorí môžu pochybiť, ale tieto veci potom má riešiť biskup, či konali v súlade s Cirkvou. A tu nevidím nič, len priamy zámer pošpiniť celú Cirkev na základe pesničky, ktorú každý si môže rôzne vysvetliť. V Dánsku to bol najskôr nejaký detský program na Vianoce, aký možno ani kňaz nepripravoval, ale nejaký animátori. Inde je to bláznenie len sestier alebo program na škole.  Vážne nehádžme hneď kameňom, ale prv si vyberajme brvná zo svojich očí. Viera sa má prejavovať v láske a nie odsúdení a nenávisti. 

 

Mail:

 Démonský „Gangnam Style“ v „katolíckej“ Cirkvi

Skladba „Gangnam Style“ od speváka Spy, je momentálne najpočúvanejší song. Je neuveriteľné, že behom pár týždňov táto skladba na youtube má 1,3 miliard kliknutí ip adries. Nebudem tu  skladbu veľmi rozoberať (dalo by sa o tom napísať veľa)- ale pre mnohých evanjelizátorov je jedna z najzvrátenejších a najdémonickejších skladieb.

Prečo? Lebo nie sú tam obscénne scény ale sú len symbolické – čo znamená, že to môžu pozerať a počúvať aj deti.

Napr.: Slovný výraz „Gagnam style“ je skratka pre sex so všetkým, čo je živočíšného pôvodu.

pedofília: Na začiatku skladby leží chlap na lehátku pri detskom ihrisku a pred ním začne tancovať 5 ročný chlapec. Muž s obtiahnutými kraťasmi neváha a tancuje štýl, ktorí je zo španielska a znamená dvorenie partnerke.

Homosexualita: je v skladbe dosť výrazná – napr.: v saune a s mužom ktorý je oblečený ako transvestita. Sú tam aj mnohé iné…ktfac

Transsexualita: spevák sa oblieka do transsexuálnych a homosexuálnych šiat. Každá farba oblečenia má v klipe svoj význam a posolstvo.

Zoofília: Tak aj tam je najviac. To čo sa tancuje ako jazda na koni – tak to je tzv.: „doggystiler“ – sex zo zvieratami.psy-gangnam-style-1

Na záver klipu sú zhromaždení ľudia zo všetkých spoločenských vrstiev a všetci tancujú zvrátený tanec čo symbolizuje, že posolstvo zvrátenosti bude presiaknuté ku všetkým.

  Rehoľníčky a démonský „Gangnam Style“

http://youtu.be/RqV3OHPA-uQ

Kňazi a rehoľné sestry tancujú …  Koncert z názvom  O Come All Ye Faithful 2012 Concert (Matinee Performance) -Legazpi City, December 8, 2012

http://youtu.be/0KA8-SwxfZ4

V kostole v Skovlunde na štedrý deň kňaz žehná v satanskom „Gangnam Style“

http://youtu.be/CxGZJNDPQ7E

kňaz Chapaulus a démonsky „Gangnam Style“ absolútna dehonestácia Cirkvi a kňazstva

http://youtu.be/NvQUlqY4OwU

Diecézny seminár svätého Benedikta – Filipíny.
http://youtu.be/4uxk6ROJKfw


Pedofílny „Gangnam Style“ v kostole v Dánsku – narodenie Krista
http://youtu.be/H7cYizcGVLg


Jezuitský kňazi tancujú satanskú skladbu „Gangnam Style“ , v škole najsv. Trojice. páter Eddie, páter Duc, páter George a brat Jim.
http://youtu.be/qCLwDvguKzc