« Back

Posolstvo naplnené do roka a do dňa?

Mnohí z nás sa asi stretli už v minulosti zo stránkou Ježiš Kristus varuje ľudstvo. Mnohí z nás jej uverili a ďalší zas tvrdili, že tie posolstvá sú falošné. Ja sám som tvrdil, že tie posolstvá sú falošné, lenže teraz ma prekvapilo a až zarazilo, že niečo z toho sa vyplnilo presne do roka a do dňa. Posolstvo o pápežovi. Prosím, ponúkam plné znenie s dátumom a odkazom.

 

11.02.2012 - 11:30 hod

Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo svätého stolca v Ríme

Moja vrúcne milovaná dcéra, všade sa stupňujú ozbrojené konflikty a už čoskoro zasiahne ruka Môjho Otca, aby zastavila toto zlo.

Nemaj strach, pretože plány na záchranu ľudstva sú ukončené a Moje Veľké milosrdenstvo, ktoré teraz bude dané každému z vás,  už nenechá na seba dlho čakať.

Drahé deti, nikdy sa nebojte skutkov Antikrista, pretože vďaka vašim modlitbám máte v sebe silu, aby ste oslabili jeho zovretie sveta.

Onedlho budú zabití ďalší svetoví lídri (* viď poznámka) a Môj úbohý posvätený zástupca Pápež Benedikt XVI. bude vytisnutý zo Svätej stolice v Ríme.

V minulom roku, dcéra Moja, Som ti hovoril o sprisahaní v kuloároch Vatikánu.

Plán na zničenie Môjho posväteného zástupcu bol v tajnosti zosnovaný 17. marca 2011 a bude uskutočnený, pretože to bolo predpovedané.

Šírte teraz Moje Sväté slovo do každého kúta sveta a zariaďte, aby sa tlačená verzia Mojich posolstiev rozšírila čo možno do najviac krajín.

Si vedená, preto musíš konať čo najlepšie. Pros Ma v modlitbe, aby Som ti poslal pomoc a bude ti daná.

Váš Ježiš

* Poznámka:

Prvý z troch svetových lídrov, ktorí podľa posolstva Pána Ježiša Krista zo 17.02.2011 majú krátko po sebe zahynúť násilnou smrťou, bol zavraždený líbyjský vodca – plukovník Muammar al-Gaddáfí. Ďalší dvaja majú už čoskoro nasledovať, pričom jeden bude pochádzať z Európy a druhý z Blízkeho Východu.

Viac tu: http://jezis-kristus-varovanie.webnode.sk/news/posolstvo-343/

Comments
sign-in-to-add-comment
"Vytisnutý" implikuje, že to nebolo celkom z jeho vlastnej vôle, ale sa tak stalo pôsobením niekoho iného. Na základe čoho si domýšľate niečo také?

"Kto vie či pozná alebo nepozná budúcnosť diabol. O tom vedomosti nemáme. Vieme len to čo nám bolo zjavené a zjavené nám bolo, že Diabol je duchovná bytosť a vyššia od nás. Nevieme čo je v duchovnom svete, pokiaľ v ňom nie sme."
Prepáčte, ale nezaškodilo by trochu sa informovať emoticon. Napr. sv. Tomáš Akvinský o tom píše v Summe (prvá časť, otázka 57). Alebo Google.

Čo sa týka Malachiášových proroctiev, čítal som, že perfektne sedia pre pápežov do konca 16. storočia (kedy boli tieto "proroctvá" akože objavené), potom už je to biednejšie. Niektoré sa trafili, niektoré vôbec a nakoniec, napasovať sa nejako vždy dajú.
Posted on 18/02/13 09:56 in reply to Miroslav Čonka.
Milý Peter, bez urážky- napriek všetkému Vás beriem ako priateľa- niekedy tu príšerne slovíčkárime a kladieme každé zrnko pod mikroskop.Nie každý sa vie presne vyjadrovať ako vy.
Ja som bola veľmi smutná napr. z vyjadrenia popredného českého profesora -filozofa a kňaza Tomáša Halíka, ktorého som doteraz obdivovala; že si praje budúceho pápeža " ani nie tak reformistu,ale s ľudskou tvárou". Ani keby mi vlepil zaucho.
A čože, Benedikt XVI. nemal ľudskú tvár? Za roky jeho pontifikátu mi neušlo jediné
Anjel Pána, a všetko čo povedal v tých úvahách, bolo hlboko ľudské a krásne. Niekedy sa mi podarilo zachytiť aj stredajšie audiencie. Ale snáď najmilším svedectvom o ľudskej tvári, vtedy ešte kardinála Ratzingera bolo, keď prechádzajúc po Svätopeterskom námestí sa pristavil pri našej nemecky hovoriacej skupinke, vo svojom typickom dlhom kabáte, v baretke, s aktovečkou a prihovoril sa nám. Bolo to r.1991, keď sa dozvedel, že som zo Slovenska, mal taký srdečný záujem ...či je všetko pravda, čo sa píše, či máme literatúru, časopisy, či vyučujeme na školách náboženstvo, a mnohé iné.....nuž, upretie ľudskej tváre tomuto pokornému starému profesorovi, ktorý sa z Božej vôle dostal na Petrovu katedru, je čosi, čo bolí....prosím, Peter, iba som si tak uľavila na srdci, nič nebolo mierené proti Vám.
Posted on 18/02/13 10:16 in reply to Peter Rusyniak.
V poriadku. Tú druhú vetu beriem ako kompliment emoticon.
Posted on 18/02/13 10:36 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Ježiš Kristus - Varovanie

Na internete sa šíria posolstvá nejakej Írskej vizionárky ohľadom varovania Ježiša Krista. Mons. Štefan Sečka zaujal k tejto problematike stanovisko katolíckej cirkvi, ako sa majú veriaci postaviť k týmto posolstvám varovania.

Tu prinášame text vyjadrenia uverejneného tlačovou kanceláriou konferencie biskupov Slovenska:

Spisšká Kapitula 21. novembra (TK KBS) - Spišská biskup Mons. Štefan Sečka vydal na základe hlásenia kňazov a telefonátov od veriacich, že internetom sa šíri údajné Veľké varovanie Ježiša Krista. Pri tejto príležitosti vydal stanovisko, ktoré prinášame v plnom znení.

Drahí bratia a sestry! Dozvedel som sa, že v niektorých farnostiach sa veľmi rozšírili posolstvá o takzvanom dni Božieho Veľkého varovania, ktoré vyplývajú z údajných súkromných zjavení nejakej írskej vizionárky. Tieto posolstvá sa rozširujú prostredníctvom internetu. Zistil som, že ide o bludnú náuku, ktorá nie je v súlade s učením Katolíckej cirkvi a vykazuje známky sektárstva. Celá táto náuka je síce poprepletaná modlitbami k Božiemu milosrdenstvu a výzvami k svätej spovedi tak, ako to učí aj Katolícka cirkev, avšak citáty zo Svätého písma sú komentované a vysvetľované svojvoľne a v rozpore s učením Katolíckej cirkvi. Podobné tendencie boli už v prvotnej Cirkvi, preto sv. Peter apoštol napísal: „Predovšetkým však vedzte, že nijaké proroctvo v Písme nepripúšťa súkromný výklad“ (2Pt 1, 20). Po zhliadnutí tejto internetovej stránky som tiež zistil, že veriaci sú nabádaní, aby si zaobstarali tzv. „pečať živého Boha“, ktorá má byť posvätená kňazom. Pripomínam, že žiaden kňaz verný Kristovi a jeho Cirkvi nesmie v tejto veci spolupracovať, lebo by sa dopustil prehrešenia voči viere a svojmu úradu. Na kohokoľvek, kto bude šíriť tieto bludné posolstvá sa vzťahujú dosť prísne slová Svätého písma, ktoré napísal sv. apoštol Pavol Galaťanom: „Čudujem sa, že od toho, ktorý vás povolal v Kristovej milosti, tak rýchlo prebiehate k inému evanjeliu. Ono ani nie je iné, ibaže sú niektorí, čo vás mätú a chcú prekrútiť Kristovo evanjelium. Ale keby sme vám hlásali my alebo aj anjel z neba iné evanjelium, ako sme vám hlásali, nech je prekliaty! Ako sme už povedali, aj teraz znova hovorím: Ak by vám niekto hlásal iné evanjelium ako to, ktoré ste prijali, nech je prekliaty! Chcem si teraz nakloniť ľudí alebo Boha? Alebo sa usilujem páčiť sa ľuďom? Keby som sa ešte chcel páčiť ľuďom, nebol by som Kristovým služobníkom.“ (Gal 1, 6-9). Všetkých veriacich, ktorí možno z nevedomosti začali veriť uvedeným posolstvám, prosím a dôrazne žiadam, aby opustili tieto bludné náuky a nešírili ich. Na túto záležitosť som bol povinný upozorniť v záujme čistoty katolíckej viery, poslušnosti a jednoty so Svätým Otcom, ako aj v záujme spásy vašich duší.

V Pánu oddaný + Štefan Sečka, spišský biskup TK KBS stanovisko poskytol Peter Majda

Viac tu: http://www.kristus.sk/varovanie/
Posted on 18/02/13 21:20.
Výborne, Eva!
Posted on 18/02/13 21:24 in reply to Eva Vráblová.
Ideš ma teraz Evka obviňovať z toho, že šírim tieto posolstvá? Ja, čo som vopred hlásal, že sú to bludy a herezy na pomýlenie človeka? Skôr než vôbec bolo toto vydané? Z toho ma tu obviňuješ? Myslím si, že každý jeden na MK vie o tomto vyhlásení, kto je veriaci katolík. Chcel som poukázať na iné. Nech mi niekto vysvetlí toto, prečo je tam písané presne rok predtým, že pápež bude vytisnutý niečím, alebo niekým z úradu a zrazu pápež odstupuje. Je mi jedno, či dobrovoľne alebo nedobrovoľne. Je otázne, či by zverejnil pápež, že niekto ho tlačil vnútri Cirkvi, lebo je to človek, ktorý Cirkev miluje a uškodil by jej tým, ak niečo také by prehlásil. Mnoho ľudí by odpadlo možno. Nemyslím si, že by to riskoval. Ak si myslíš o mne toto, že by som chcel propagovať nejako túto bludnú stránku, tak si na omyle. Mám pocit, že tvoj postoj ku mne sa výrazne zmenil. Je mi smutno. Ale už v úvode som písal, že posolstvá sú falošné a názor som nezmenil. Je za tým podľa mňa veľmi silná temná sila. Aj keby Satan nepoznal budúcnosť, tak veci nejako vo svete vie riadiť.
Posted on 18/02/13 21:32 in reply to Eva Vráblová.
Mirko, nesúdim, nikdy by som si to nedovolila. Dnes, celkom náhodou som to objavila, a prvé, čo mi napadlo, bolo, uverejniť to sem, aby sme sa všetci postavili k tejto stránke svojím jasným postojom tak, ako to píše náš predstavený otec biskup. Veď nie všetci o tom musia náležite vedieť, dokonca ani ja som doteraz nepočula, ani nečítala jeho stanovisko, stanovisko pastiera.
Prečo sa hneď pýtaš, že súdim? Dávaš blog, a chceš naň reakcie, pýtaš sa, tak Ti odpovedáme. Je len krásne, ak si budeme písať v láske ako bratia a sestry. Ja sama, ak by mi niekto napísal takýto link, by som bola šťastná.
Na Tvoju priamu otázku Ti ale neviem odpovedať. Veď Zlý si naozaj nájde cestičku, ako zneisťovať veriacich. Šíriť v nich strach a nepokoj.
To, že odstúpil Sv. Otec, v tom vidím iba riadenie Božie, nič viac a tak sa aj ku tomu staviam.
Posted on 18/02/13 21:49 in reply to Miroslav Čonka.
Evka neobviňuje, iba predkladá stanovisko cirkevnej autority, to nesmieš brať, Mirko, ako osobný útok.
Posted on 18/02/13 21:49 in reply to Miroslav Čonka.
Mirko, čo sa týka toho, že v Malachiášovom proroctve "popisy na pápežov sedeli" - tam funguje podobný princíp ako pri horoskopoch. Je to napísané tak mnohoznačne, že vždy sa dá nájsť niečo, čo zdanlivo potvrdzuje ono "proroctvo".

Ktosi nám vysvetľoval ako funguje predpovedanie napr. u veštice. Ona čosi naznačí... a my, keď tomu uveríme, sme náchylní privolať podobné nešťastie a pod. A keď aj sa tvárime, že nám je to jedno, budúce udalosti si poskladáme tak, že sa zdá, že proroctvo vyšlo. Ale pritom by zdanlivo "vyšlo", aj keby bola budúcnosť úplne iná. Diabol nepozná budúcnosť, ale snaží sa nás manipulovať.
Posted on 18/02/13 22:05 in reply to Miroslav Čonka.
25.9.2011:
http://vaticaninsider.lastampa.it/en/news/detail/articolo/papa-el-papa­-pope-dimissioni-resignation-renuncia-8389/

17.12.2011:
http://www.lidovky.cz/pape­z-je-pred-vanocemi-unaveny-a-slaby-dx2-/zpravy-svet.aspx?c=A111217_112537_ln_zah­ranici_rka
http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/241202-papez-je-vycerpany-a-nevlad­ze-priznavaju-ludia-z-jeho-okolia/

16.4.2012
http://spravy.pravda.sk/svet/clanok/2­42516-papez-ma-85-rokov-uvazuje-ci-odstupi/

30.5.2012
http://www.teraz.sk/zahranic­ie/papez-trapiaci-sa-pre-skandal-s-va/10200-clanok.html

Už v roku 2011 tu boli špekulácie o tom, že by sa pápež mohol vzdať úradu, takže vo svetle toho to "proroctvo" nevyznieva až tak pôsobivo.
Posted on 18/02/13 22:35.
Konečne niečo, čoho sa dá chytiť. Prečo si tu to nedal skôr?
Posted on 18/02/13 23:59 in reply to Peter Rusyniak.
Prepáč, že to tak beriem. Eva by si možno spomenula, ešte keď toto tu vyšlo, že som sa postavil proti týmto posolstvám. Skôr, než vydala vôbec Cirkev k tomu stanovisko a chodili mi rôzne maily a smsky ohľadom týchto "posolstiev". Vtedy som bol za blbca, keď som sa k tomu vyjadril nepekne a záporne. Teraz sa pri tomto príspevku cítim, ako by mi dala Eva riadnu facku, že to akože vôbec rozširujem. Nepoznám sa s ňou mesiac a preto to takto beriem a mali sme niečo aj v osobnej korešpondencii, čo tu nebudem zverejňovať. Proste som to tu chcel nahodiť a rozobrať s vami, vymeniť názory, pohľady, ktoré som možno nezvážil a nezaregistroval. A bral som všetko, ale toto od Evy bola pre mňa pomaly ako podpásovka a nie facka. Môj postoj k týmto posolstvám bol od počiatku záporný a keď sa vyjadrilo k nim aj duchovenstvo, tak som bol konečne rád. To je všetko Mária čo k tomu napíšem. Peter pre mňa už túto debatu uzavrel.
Posted on 19/02/13 00:08 in reply to Mária-Irma Danieliszová.
Dal som to tu hneď ako som to našiel emoticon. Keďže ide o írsku vizionárku, tak som skúšal, čo sa o jej posolstvách (konkrétne o "vytisnutí" pápeža) píše na anglicky hovoriacich stránkach a našiel som tieto špekulácie, hoci mali iný pôvod.
Posted on 19/02/13 07:39 in reply to Miroslav Čonka.
Mirko, kľudne použi Delete.
Posted on 19/02/13 18:20 in reply to Miroslav Čonka.
Showing 21 - 34 of 34 results.
of 2