« Back

Píšme o všetkom, nemusíme sa zhodnúť

 

 

Môj najkrajší text Sv. Písma: Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, nevypína sa ... . Všetko znáša, všetko verí, všetko dúfa, všetko vydrží. Láska nikdy nezanikne. ... ( Kor. 13,4-8)

 

Ja ani neviem čo je to animátor. Mám skoro 65-rokov a v živote som žiadneho animátora nepotrebovala. To sú tu nejaké novinky na stránke Moja Komunita. Prečo o tom nikto neinformoval, že témy musia byť predpísané a píše len animátor. To musí byť určené, čo máme písať a akej témy sa držať? Ja vyhľadávam skôr dialóg s kňazom, alebo rehoľníkom. A za veľmi dôležitý považujem aj názor viacerých veriacich, aby sa naučili o Božom slove rozprávať a diskutovať, aby vedeli Božie slovo priniesť tam, kde žijú. Myslím si, že jeden to za všetkých nevie napísať. Horšie bude, keď nikto nepovie to, čo by sa malo povedať. Dobrý kňaz zostane pre mňa autoritou, aj keď bude kritický.

Pripadá mi to všetko ako cenzúra, preto zvažujem môj ďalší pobyt na tejto stránke. Ak som sa Vás niekoho mojím prístupom na tejto stránke dotkla, ospravedlňujem sa. Moja vďaka patrí všetkým, ktorí rozšírili moje vedomosti z Evanjelia!

 

 

 

,-

Comments
sign-in-to-add-comment
Pokúsila som sa, "dočasne" mi zavreli blog.
Posted on 1/14/14 8:27 PM.