« Back

Svedectvo o Božej láske skrze naše dieťa

Svedectvo o Božej láske skrze naše dieťa

S manželkou sme po svadbe plánovali dieťa a Boh po nejakom čase vyplnil naše prosby.

Bolo to krásne sledovať ako rastie manželke bruško a tešiť sa na vytúžené dieťatko. Moja túžba po prirodzenom otcovstve narastala a vnímal som túto špecifickú radosť. V treťom mesiaci tehotenstva sme zažili pre nás smutnú správu od doktorky. "Je mi to ľúto, ale Vášmu dieťatku nebije srdiečko." Diagnóza: Missed abortion - prirodzený potrat. Keď som sa pozeral na manželku a sledoval jej slzy na tvári, cítil som v srdci túto stratu. V tej chvíli som nechápal, prečo sa nám to stalo, prečo práve nám?

Keďže mi nikto nedokázal odpovedať prečo dieťatko zomrelo, začal som sa pýtať Boha v modlitbe. S manželkou sme sa rozhodli dať dieťatko pokrstiť. Pri tomto obrade som pochopil prečo to Boh dopustil. Možno tomu niektorí neuveríte, ale z lásky k nám. Veríme, že naše dieťa je pri Ježišovi a je to náš anjel v nebi. Moja viera sa posilnila a cítil som, že musím byť manželke oporou.

Po pol roku sme v očakávaní zistili, že manželka je opäť tehotná. Porodila krásneho chlapčeka, ktorý má už momentálne 4 mesiace. Máme z neho obrovskú radosť. Večer, keď zaspávam, požehnávam celú rodinu v mene Ježiša Krista a tiež aj nášho anjela. Stále pociťujem clivosť v srdci, keď si spomeniem na naše prvé dieťatko a uvedomujem si, že máme orodovníka v nebi. Verím, že po našej pozemskej smrti sa spolu stretneme, objímeme sa a budeme oslavovať Boha.

(na fotke je náš synček Matúško)

Previous Next
Comments
sign-in-to-add-comment
Nech Pán požehnáva Matúška, aby vám bol na radosť a Bohu na slávu
Posted on 11/30/12 11:48 AM.