« Back

Pod lampou je najväčšia tma :D

Niečo čo mi považujeme za všedné je pre BOHA veľmi dôležité.

Keď som sa dozvedelá akú máme domácu úlohu na Godzone školu veľmi som sa potešila. Mali sme sa pri modlidbe pítať Boha aby nám zjavil konkrétneho človeka a konkrétne miesto a potom sme mali ísť za ním a povedať mu o Bohu ako nesmierne ho miluje a ako veľmi po ňom túži. Tešila som sa na to preto lebo som si myslela že mi Boh ukáže človeka za ktorým mám ísť a ja za ním pôjdem a Boh mu cezo mňa úplne zmení život. Ale Boh si povedal že žiadne prevraty sa zatiaľ konať nebudu. Raz keď som bola tak silno v Božej prítomnosti a pítala som sa ho čo odo mňa chce aby som urobila,povedal mi aby som išla za svojou najmladšiou sestrou. Lebo viem že má problém so svojou identitou, prijať samú seba takú aká je a ako ju vidí Boh. A v tej chvíli som vedela ako ju vidí Boh. Že ON sa na ňu nepozerá že ty si nejaká výrobna chyba ale že ty si moja nádherná dcéra ktorú veľmi milujem. Tak som za ňou išla a začala jej rozprávať aká je pre Boha nádherná a dôležitá ako sa s nej teší ake má nezastupiteľné miesto v jeho Božom srdci. Najprv sa na mňa pozerala že či mi šibe ale potom privoliala aj na to aby som sa za ňu modlila. A bola to fakt sila a nie len pre ňu ale aj pre mňa. A hlavne Boh mi ukázal že najprv je treba začať od mojej rodiny. Lebo to sú prvý ľudia za ktorých obrátenie by som mala bojovať. Ak chceme meniť svet treba najskôr začať svojou rodinou pretože pod lampou je najväčšia tma a najviac nás potrebuju práve tý ktorých máme deno-denne na očiach a vôbec si neuvedomujeme ako nás potrebujú.

Comments
sign-in-to-add-comment
Pekné svedectvo. Veru, máš pravdu, Boh nás vidí dokonalých, veď nás tak stvoril. emoticon
A tiež je pravda, že ten, kto zanedbáva svojich najbližších, ťažko môže milovať tých "ďaleko",. Aj keby sa im venoval a svojich zanedbával, tak niečo nie je v poriadku.

Ale chcela by som ti poradiť (aj ďalším), aby si si dávala viac pozor na pravopis. Týka sa to aj niektorých ďalších. Viem, že mladí ľudia majú často pocit, že na pravopise nezáleží. Ale množstvo chýb dokáže pokaziť dojem aj z toho najlepšieho svedectva. Najlepšie je písať správne vždy, keď píšete - aj napr. na chate (čete), FB a pod. kde vás "nikto nekontroluje". Ale zvyk je železná košeľa, ono sa vám to vráti. emoticon
A ak píšete niekam, kde nefunguje automatická kontrola (ako napr. na MK), môžete si napísať text (svedectvo) napr. vo Worde, ktorý aktívne vyhľadáva preklepy.
To len tak na okraj. Samozrejme že je vždy lepšie dobré svedectvo aj s chybami ako žiadne. ;-)
Posted on 2/21/13 7:12 PM.