« Back

Si Lekár čo lieči ...

Táto veta z jednej pesničky od Chrisa Tomlina mi v poslednej dobe stále chodi po rozume...

Minule som tak rozmyšlala a napadlo mi že v poslednej dobe Boh veľmi koná v mojom živote. Niežeby doteraz nechcel konať no ja som zdá sa jeho moc obmedzovala. No ON je naozaj ten lekár ktorý nás lieči. A aj na vlstnej koži som zažila veľa zázrakov a uzdravení, alebo som minimálne nejakých bola svedkom. 

V prednáške na animátorskej škole sa mi páčila jedna myšlienka že charizmy DS, Božia moc, zázraky a uzdravenia by mali byť každodennou výbavou každeho kresťana. Waaav to by bol život. a toto všetko som ,,teoreticky" chápala ale moje srdce bolo ešte stále ďaleko od toho aby to prijalo.

Ale BOH dal aby som to naozaj pochopila nie len ,,teoreticky" ale aj prakticky. :) 

Často mi býva zle od žalúdka. Pochodila som už mnoho vyšetrení, no dokopy mi nič nezistili. A už sa za mňa modlilo aj kopec ľudí, a hoci to v tej chvíli pomohlo, nakoniec sa to vždy vrátilo. A vždy vtedy, keď som bola na chválach alebo na njakej duchovnej akcií. No pochopila som že to všetko je len taktika diabla ktorou sa ma snaží zničiť. Nevie ako by zaútočil. A tak utoči na zdravie. 

A raz keď som bola na jedných chválach, mi tiež bolo zle. Sedela som uplne vzadu a pozerala sa naokolo ako všetci chvália BOHA. A vtedy mi prišlo ľúto že ja nemôžem. A povedala som si že aj ja chcem chváliť Boha a že ani choroba ma nezastaví. A tak som sa postavila, a aj keď mi bolo zle, začala som nad sebou prorokovať a v mene Ježiš vyháňať chorobu. Ale hlavne som chválila Boha a úplne naplno :) :) :) A do konca chvál som si uvedomila že mňe už nič nie je. Boh ma uzdravil a ja som konečne pochopila, čo znamená uchopiť autoritu do vlastných rúk, A že ja mam moc nad svojím zdravím, a že ak v Ježišovom mene rozkážem chorobe tak ona odíde. A to je úplne supér :)