Ak viete o ostatných knižniciach na MK, dajte mi o nich vedieť, aby som uverejnil na nich odkaz. Sústredíme tak množstvo hodnotného materiálu na prehľadnom mieste wink

Pastoračné centrum Rómov Čičava

Navštíviť

KNIŽNICA

« Back to Recenzie

Francis Chan: Bláznivá láska

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
Francis Chan: Bláznivá láska
Answer
4/7/11 7:11 AM
Autor publikácie Bláznivá láska Francis Chan sa snaží reagovať na stav, aký panuje v cirkvi, vo svete – stav pasivity, nezaangažovanosti, plytkosti a povrchnosti. Francis hovorí o amnézii, ktorá charakterizuje súčasného kresťana, ktorý robí, čo sa patrí, čo sa od neho očakáva - chodí v nedeľu na bohoslužby, žije usporiadaným spôsobom života, dáva almužny, venuje sa charite... Príkladný veriaci – povedali by pozorujúci. Predsa však autor konštatuje, že vo vzduchu cítiť, že niečo nie je v poriadku. Kladie si otázku – je toto to podstatné, čo robí kresťana kresťanom? "Čítať Bibliu,chodiť do kostola a vyhýbať sa "veľkým" hriechom – je toto vášnivá, bezvýhradná láska k Bohu?"
Attachments:

Ostatné knižnice na MK

Ak viete o ostatných knižniciach na MK, dajte mi o nich vedieť, aby som uverejnil na nich odkaz. Sústredíme tak množstvo hodnotného materiálu na prehľadnom mieste wink

Pastoračné centrum Rómov Čičava

Navštíviť