Blog

« Back

Megalomanský

blog

Som nespokojná. A som rada, že som nespokojná.

Chcem VIAC, Pane.

Nestačí mi, čo ponúka svet.

Viac teba do môjho života.

Viac tvojho života do toho môjho.

Viac tvojho Kráľovstva!

 

... a čo na to hovoríš?

To najlepšie ešte len príde!

The best is yet to come!

Vytrvaj!

 

Comments
sign-in-to-add-comment
+. Túžba skrytá v našich srdciach nech dokáže tryskať aj cez tieto slová. Prežívame týždeň plného Božieho milosrdenstva, týždeň,kedy naše prosby a výkriky na príhovor sv. s. Faustíny pomôžu preraziť všetky bariéry. Vytrvajme!!!

Modlitba Jána Pavla II. k sv. sestre Faustíne

Faustína, ktorá si Božím darom pre našu epochu, darom poľskej zeme pre celú Cirkev, vypros nám milosť, aby sme mohli pochopiť hlbiny Božieho Milosrdenstva, pomôž nám, aby sme ho osobne zakúsili a svedčili o ňom bratom. Tvoje posolstvo svetla a nádeje nech sa rozširuje po celom svete, nech pobáda hriešnikov k obráteniu, nech hasí spory a nenávisť, nech pomáha ľuďom i národom preukazovať činné bratstvo. My dnes, zahľadení spolu s tebou na tvár zmŕtvychvstalého Krista, opakujeme tvoju modlitbu dôvery a hovoríme s neochvejnou nádejou: «Ježišu, dôverujem v Teba».
Posted on 4/2/13 10:36 AM.
Niekde som čítala, že nemáme Boha prosiť, aby nám dal "ak môže a chce" to a to - Boh nám chce dať vŠETKO! Chceme všetko! Plnosť darov, potrebujeme ich k spáse, k plnému životu v radosti a láske, pre nás, aby sme veeli žiť silu evanjelia, pre život našich rodín a spoločenstiev!
Posted on 4/2/13 4:25 PM.