Message Boards

« Back to Anketa

Pridanie a zobrazenie ankety

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Pridanie a zobrazenie ankety
Answer
1/11/11 8:50 AM
Ahojte,
reagujem na otázku Braňa Markoviča ohľadom ankety
Mam aj ja otázočku... Ako tu fungujú ankety?
Nahral som aplikáciu, ale hneď mi vyhodilo na nej upozornenie, s ktorým neviem presne čo mám robiť: "Please configure this portlet to make it visible to all users." Odškrtol som zobrazenie pre všetkých členov, (ozaj všetkých - aj keď vôbec nemám šajnu, čo znamenajú jednotlivé roly užívateľa - bolo by fajn to niekde rozpísať...), ale nič... Anketa jednoducho nefunguje.
Môžte mi s tým pomôcť?

Pre anketu existujú dve aplikácie.

"Anketa" a "Zobrazenie ankety". Obe aplikácie nájdete z zozname aplikácií pod položkou "Tvorba obsahu".

Na čo sú dve?
Je to dobrá otázka. Aplikácia anketa slúži na manažovanie ankiet na vašich stránkach. Tu môžete pridávať otázky, možnosti odpovedí. V tejto aplikácii taktiž ako správca zistíte kto, kedy a ako hlasoval. Nechajte si to iba pre seba emoticon
Táto aplikácia defaultne zobrazuje všetky anketové otázky na vašich stránkach. Ak nechcete, aby užívatelia videli všetky otázky, jednoducho nastavte práva zobrazenia tejto aplikácie tak, aby bola viditeľná iba pre OWNERa, teda pre zakladateľa, či administrátora stránok. Vhodný príklad tejto aplikácie je nižšie.

Ak sa chcete užívateľov opýtať iba na jednú vec a nechcete staré ankety odstrániť, použite aplikáciu "Zobrazenie ankety", v ktorej si vyberiete jednoducho požadovanú anketu.

Ak máte otázky k tejto téme, rád zodpoviem.

RE: Pridanie a zobrazenie ankety
Answer
1/11/11 9:22 AM as a reply to Martin Lojek.
Ahojte,
ak by ste sa chceli podeliť so svojimi úspechmi v pridávaní ankiet na vaše stránky, určite by to motivovalo aj ostatných. Napíšte tu svoje URL adresy, kde sa môžeme pozrieť na vaše otázky.

V každom prípade to bude aj pre ostatných pekná motivácia.

Answer
1/16/11 1:47 PM as a reply to Martin Lojek.
Martin Lojek:
Napíšte tu svoje URL adresy, kde sa môžeme pozrieť na vaše otázky.

V každom prípade to bude aj pre ostatných pekná motivácia.

Najskôr sa chcem poďakovať za túto tému; pomohla mi poriešiť moju neschopnosť.

Anketu na našich stránkach si môžete pozrieť, ale zatiaľ má len jediného prispievateľa - mňa emoticon

Mám pocit, akoby som sa s tými stránkami namáhal sám pre seba...

Návštevnosť a anketa
Answer
1/14/11 6:57 AM as a reply to Branislav Markovič.
Branislav Markovič:

Mám pocit, akoby som sa s tými stránkami namáhal sám pre seba...

Ahoj Braňo,
trochu som sa pozrel na štatisktiky stránok Vašej farnosti. Od 3.1. - 13.1. Rôzne stránky prievidzkej farnosti boli zobrazené 3948x s unikátnymi 1815 prístupmi. Najnavštevovanejšia stránka je http://mojakomunita.sk/web/farnost-prievidza-mesto/my

Možno ľudí ťahá pozrieť si aktivity členov. Ak chceš, aby anketa bola úspešnejšia, skús ju presunúť na vyššiu pozíciu - vedľa oznamov.

RE: Návštevnosť a anketa
Answer
1/14/11 9:44 AM as a reply to Martin Lojek.
Pokus vykonaný, uvidíme aké prinesie ovocie emoticon
Vďaka za radu.

Answer
3/4/14 9:59 PM as a reply to Martin Lojek.
Dobrý deň.
Chcela som aj ja pridať anketu na stránku komunity. Ale v ponuke som našla len "Zobrazenie ankety". A tam mi potom vyskakuje "Pre tento výber nie sú dostupné žiadne otázky". Aplikáciu "Anketa", ani položku  "Tvorba obsahu" nikde nevidím. Poradíte mi prosím?

Mimochodom aj po kliknutí na odkaz Prievidzkej farnosti ich anketu nevidím, len oznam "Prosím nakonfigurujte... aby bol viditeľný..."

Ďakujem za odpoveď.
Eva.

Answer
6/24/14 8:43 AM as a reply to Eva Baranovičová.
Ankety je možné spravovať aj cez hornú lištu: Spravovať - Obsah sídla -  Anketa.
Samozrejme, oprávnenia dodefinujeme, aby bola aplikácia dostupná aj cez položku pridať.
Ospravedlňujem sa za neskoršiu reakciu.