Message Boards

« Back

Rozloženie stránky

Combination View Flat View Tree View
Threads [ Previous | Next ]
toggle
Dobrý deň,

Aj napriek tomu, že som rozloženie stránky nastavil ako 3 Columns (viď príloha Rozlozenie_stranky_01), po pridaní ďalšieho článku sa radí nad predchádzajúci a nie do troch stĺpcov ako je zámer (viď prílohu Rozlozenie_stranky_02).

Ako sa to dá prosím Vás/vás zmeniť?

Ďakujem
Attachments:

Jozef, uchyťte prosím hlavičku modulu a presunte modul doprava. Pri presúvaní modulov (porletov) sa budú zobrazovať dostupné pozície. Na tomto staršom videonávode je ukážka. 
https://www.youtube.com/watch?v=1nBtj2cvHMM 
Systém sme upgradovali, ale princíp je v podstate ten istý.

Martin, ďakujem za odpoveď. Skúšal som to, no jednotlivé články sa mi nedarí presunúť. Rozloženie stránky je do troch stĺpcov no ako pridávam články, tak sa radia do prvého stĺpca pod seba a keď ich chcem premiestniť aj do ostatných dvoch stĺpcov tak sa to nedá. Viete čo je vo veci? Ďakujem.
Attachments:

Presunul som Vám to na http://www.mojakomunita.sk/web/kastiel-malinovo/kastiel
Stačí jednoducho chytiť a presunúť. Vyznačené plochy sa zobrazujú iba ako modrý pásik v hornej časti, preto to z dolnej časti nebolo vidieť.

...stále sa mi nedajú články presúvať. Je potrebné byť v nejakom špeciálnom móde? Všimol som si že po rozkliknutí možnosti Spravovať a výbere Úpravy stránky je možné jednotlivé sekcie označiť ako Prispôsobiteľné/Upraviteľné, no ani po ich označení neviem presúvať jednotlivé sekcie. Farebné pozadie sekcie sa zmení z červeného na zelené. Po obnovení stránky sa označenie uloží no vypíše sa nasledujúce hlásenie (viď príloha Hlasenie_Resetovat}. Neviem či to má nejaký vplyv na presúvanie sekcií.
Attachments:

Položka "Úpravy stránok" slúži na prispôsobiteľné úpravy stránky pre akéhokoľvek prihláseného užívateľa. Odporúčam to povypínať. Ak to zaškrtnete, slúži to na to, že jednotlivé pozície (stĺpce) si môžu užíatelia prispôsobovať sami a teda môžu si tam popridávať voliteľné aplikácie. Potom sa každému užívateľovi zobrazí stránka s jeho nastavením.

Mne sa to zobrazjue ako je v prílohe
Attachments:

Ešte som chcel doplniť, že pre presun modulov, ktoré majú skrytú hlavičku, uchyťte kurzorom ikonku štvor-šípky a tak presunte.

Martin, ďakujem za cenné rady. V prehliadači Google Chrome to funguje presne ako popisujete. A tak sme sa posunuli opäť kúsok ďalej, ďakujem za Váš čas. Pán s Vami.

Jozef Luprich:
... Po obnovení stránky sa označenie uloží no vypíše sa nasledujúce hlásenie (viď príloha Hlasenie_Resetovat).
Dobrý deň, mohli by ste sa prosím Vás vyjadriť k hláseniu o Resetovaní? Niekedy na to kliknem, niekedy nie a nebadám moc rozdiel. Je potrebné zakaždým na to kliknúť? Ďakujem.
Attachments:

Zdá, že daná podstránka má zapnuté "úpravy stránok". V tomto prípade je potrebné úpravy resetovať, povypínať editácu jenotlivých stĺpcov a následne vypnúť úpravy kliknutím na Spravovať - Úpravy stránok. Ak si potom stránku obnovíte, horná lišta s úpravami stránok by sa už nemala zobrazovať. Ak sa táto lišta nezobrazuje, môžete upravovať rozloženie stránky a zmeny zostanú trvalé.

Ďakujem, áno bolo zakliknutá možnosť editácie niektorých modulov na stránke. Vyriešené.