« Назад

Dnešné zrkadlenie...

Dnešné zrkadlenie...

 

Dnešné zrkadlenie...

 

Zrkadielko, zrkadielko... povedz že mi....

Jaaj... aká som ja len krááásna.... prekrásna!

 

Hm, oblečenie  ála Chanel, kozmetika od Diora... či nie ? Tak nie... teraz letí iný štýl, no a makeup  je  od Avonu, Oriflemu...

 

Mám násť... rokov, ale nehádajte že koľko, lebo to aj tak neuhádnete. No do dospelostí mám ešte pár rôčkov.  Nechtíky mám gélove..., rukavice podľa najnovšej módy, teda bezprstové.

Sadám si ladné do lavice, vyložím si nohy na kľakatko a knižočku. Od srdca k srdcu,  „ Pre najmenších“.  Čo na tom, že sú na nej namaľované malé detičky. Ja sa cítim ako dáma... z najnovšej reklamy.. 

Bolo vidieť, že tá knižočka si už niečo preskákala... , čo bolo chvályhodné.  Ale neodrážala tá malá, útla detská knižočka, aj niečo viac? Neodrážala náhodou aj stav duše...?

 

A tak  mi postupne Duch svätý dnes nastavoval zrkadlo...

Ako malo si umývame dušu... Prameň života je stále otvorený. Je plný  Živej  vody  a je pre všetkých.

Ako málo si hladíme dušu  Eucharistiou.  Radšej dávame veľké peniaze za rôzne omladzujúce krémiky.  Už som mala možnosť vidieť v drogérii aj mužov nakupovať krémy proti vráskam.

No jediným  „Kódom mladosti“  a života na veky,  je Kristus sám.

Makeup 24 hod. od Meybellin, Lóréal a najlepšie ten najdrahší. Potom pudriky , predlžujúcu špiralu MAX faktor, či Landn Rimmel? A korektor na kruhy pod očami. Len, aby sme zakryli všetko, aj práve pučiaci pupáčik. Jednoducho, aby sme boli perfektný a In. Ako z reklamy....

 

Vôbec nám nevadí tá hrubá vrstva špinavého bryzolitu na duši.  Pre tých v mladšom vydaní, čo nevygooglili, že čo je to ten Bryzolit...  Je to mineralná škrabaná omietka, ktorá sa momentálne používa všade na zatepľovanie budov.

 

Takže ten náš dom, v ktorom má prebývať Duch svätý,  je často v katastrofálne dezolátnom stave....  Ale zvonku je prekrytý perfektným m a k e u p o m !

Vďaka Ti Pane, že si mi dnes nastavil to zrkadlo....  Vďaka za Tvoje svetlo a Tvoju pravdu...

Предыдущий
Комментарии
sign-in-to-add-comment
Отправлено в 17.10.11 17:14.
to bol len taký prvý pokus... po dvojročnej prestávke písania na smečko... emoticon teším sa, že to oslovilo...ďakujeeem.
Отправлено в 17.10.11 18:06 в ответ на Martin Lojek.
Отправлено в 17.10.11 18:26 в ответ на Vlastimila Krafčíková.
Mt 23:27 Beda vám, zákonníci a farizeji, pokrytci, lebo sa podobáte obieleným hrobom, ktoré zvonka vyzerajú pekne, ale vnútri sú plné mŕtvolných kostí a všelijakej nečistoty!
Отправлено в 17.10.11 21:38.
Отправлено в 21.10.11 16:54 в ответ на Anna Lojekova.