História

Toont 1 - 10 van 657 resultaten.
Items per pagina 10
van 66

Oznamy

« Terug

28. nedeľa v cezročnom období "B" 2024

Liturgický kalendár

Utorok: sv. Terézie od Ježiša, panny a učiteľky Cirkvi, spomienka
Štvrtok: sv. Ignáca Antiochijského, biskupa a mučeníka, spomienka
Piatok: sv. Lukáša, evanjelistu, sviatok
Nedeľa: 29. nedeľa v období cez rok „B“ (Misijná nedeľa)

Oznamy

V piatok 18.10.2024 o 17:00 hod. pozývame na modlitbu sv. ruženca vo farskom kostole všetky deti, mládež i každého, kto sa chce modliť. Budeme sa modliť sv. ruženec v rámci iniciatívy Milión detí sa modlí ruženec, za pokoj a mier vo svete.

Stretnutie birmovancov bude vo farskom kostole v piatok 18.10.2024 na sv. omši o 18:00 hod. a po nej bude stretnutie s kňazom.

V kaplnke Božského Srdca Ježišovho prebieha celoslovenská verejná zbierka – Boj proti hladu, ktorú organizuje Vincentská rodina. Prispieť môžete do označenej pokladničky v kaplnke.

Na budúcu nedeľu bude zbierka na misie. Tento rok poputuje výťažok zbierky farnostiam a diecézam v africkom Malawi. Pán Boh zaplať za milodary, ktoré obetujete.

Prosíme členov SSV, aby si v sakristii farského kostola vyzdvihli podielové knihy a zaplatili členské na ďalší rok 10 EUR.

Pozývame manželov na program AMORIS pre manželov, ktorý sa uskutoční 19. – 20. októbra 2024 v popoludňajších hodinách od 14:00 do 17:30 v priestoroch pastoračného centra farnosti sv. Cyrila a Metoda v Piešťanoch. Témou tohtoročného programu je „Odpustenie – cesta od zranenia k jednote. Ako na to?“ Počas programu sa o vaše deti postarajú animátori. Ďalšie informácie nájdete na plagáte na nástenke.

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan

Volgende