« Back

Voľný pád

Voľný pád

Keď som hľadala obrázok , ktorý by som sem dala napadli mi iba dve slová: VOĽNÝ PÁD a to sú slová, ktoré podľa mňa vystihujú jednu rodinu. Sú unášaný Duchom Svätým a vedia v kom majú istotu.

Už z diaľky vidieť, že žije v Duchu. Mala som možnosť v poslednej dobe ich spoznať bližšie. Každé stretnutie s nimi ma veľmi potešilo a "nakoplo" ísť ďalej a nevzdávať sa.  Sú to pre mňa ľudia s ktorými sa môžem porozprávať keď mi je ťažko, ale aj sa s nimi dobre zabaviť a dokážu robiť také bláznovstvá aké sa mi páčia.

1.Pre mňa sú veľkým vzorom poslušnosti. Aj keď sa im môže zdať, že Boh od nich chce niečo čo nie je v ich silách, vždy ho poslúchnu a to spôsobí obrovské požehnanie pre službu ktorú robia ale hlavne pre nich.  Alebo keď prežívajú ťažké obdobie či už osobné alebo duchovné, neprestávajú byť upretí na Ježiša. Duch Svätý im dáva radosť a pokoj a to rozdávajú ďalej.

2.Obdivujem ich aj preto, že si naplno uvedomujú aké dary a talenty majú a naplno ich využívajú pre Božie dielo. A tak ich služba a celý ich život prináša úžasné ovocie, ktoré je vidieť a ktoré nedokáže zostať nepovšimnuté.
 

Mám ich veľmi rada

Comments
sign-in-to-add-comment
Uf , Tonka, ty si tomu dala! Voľný pád.
Doteraz som o živote v Duchu počula ako o kráčaní, o spočinutí, o vedení Duchom svätým, nanajvýš o plávaní v Duchu Svätom.
Apropó "plávanie". Manžel so synmi chodia do vodáckeho oddielu a súčasťou nich sa stal kajak. V zime chodia kajakovať do bazéna, kde nacvičujú možné i nemožné situácie a pre divákov tak atraktívne eskimákovanie. ( kajakár je hlavou vo vode, vidíte dno kajaku, myslíte si že už je Amen, ale po pár sekundách sa šťastný kajakár nejakým spôsobom dostane z vody nahor a otočí kajak tak ako má byť. Prečo o tom píšem? Pri popisovaní ako sa dostať nahor nad hladinu a otočiť kajak, hovoria odborníci, že Voda jej oporný bod a že sa dá o ňu pádlom i telom "oprieť". A niečo na tomu byť musí, lebo sa to fakt dá.
Ale voľný pád? To je plavba vzduchom. O čo sa tam už dá oprieť???
Geniálne prirovnanie, Tonka, ďakujem!
Posted on 1/17/12 8:30 AM.