Oznamy

Showing 1 - 10 of 652 results.
Items per Page 10
of 66

Oznamy

« Back

23. nedeľa v cezročnom období "B" 2024

Liturgický kalendár

Štvrtok: Najsvätejšieho mena Mária, ľubovoľná spomienka
Piatok: sv. Jána Zlatoústeho, biskupa a učiteľa Cirkvi, spomienka
Sobota: Povýšenie svätého Kríža, sviatok
Nedeľa: Sedembolestnej Panny Márie, patrónky Slovenska, slávnosť

Oznamy

Hľadáme lektorov na čítanie Božieho slova (čítania, prosby) na nedeľné sv. omše ráno o 7:30 hod. Kto by chcel čítať Božie slovo pri sv. omši a tak pomôcť pri jeho ohlasovaní, môže sa prihlásiť v sakristii.

22. septembra 2024 sa bude v Košiciach konať Národný pochod za život. Organizátori tohto pochodu, ktorý sa koná pod záštitou Konferencia biskupov Slovenska, Vás srdečne pozývajú na toto podujatie. Bližšie informácie sú na plagáte a na webovej stránke www.pochodzazivot.sk

Od budúceho týždňa budú úradné hodiny od utorka do piatku v čase od 10:00 – 12:00 hod.

Na 1. sv. prijímanie sa môžu prihlásiť žiaci 3. ročníka ZŠ, taktiež na birmovku sa môžu prihlásiť žiaci 8. a 9. ročníka ZŠ. Prihlášku si môžu vyzdvihnúť v sakristii alebo v škole od učiteľov náboženstva. Prihlásiť sa môžu i starší (žiaci na ZŠ, študenti na SŠ, dospelí), prihlášku si môžu vyzdvihnúť v sakristii farského kostola.

Farnosť Borovce pozýva na púť seniorov a chorých do Šaštína pondelok 16.9. Autobus odchádza o 7:30 hod. Prihlásiť sa môžete u pani kostolníčky Ševčovičovej – mobil: 0902 141 087.

V pondelok 9.9.2024 sa uskutoční rekolekcia kňazov piešťanského dekanátu. Začne sa sv. omšou o 9:30 vo farskom kostole v Borovciach.

Pozývame manželov na program AMORIS pre manželov, ktorý sa uskutoční 19.  20. októbra 2024 v popoludňajších hodinách od 14:00 do 17:30 v priestoroch pastoračného centra farnosti sv. Cyrila a Metoda v Piešťanoch. Témou tohtoročného programu je „Odpustenie – cesta od zranenia k jednote. Ako na to?“ Počas programu sa o vaše deti postarajú animátori. Ďalšie informácie nájdete na plagáte na nástenke.

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan

Next