Oznamy

Showing 1 - 10 of 643 results.
Items per Page 10
of 65

Oznamy

« Back

13. nedeľa v období cez rok "B" 2024

Liturgický kalendár

Utorok: Návšteva Preblahoslavenej Panny Márie, sviatok
Streda: sv. Tomáša, apoštola, sviatok
Piatok: sv. Cyrila a Metoda, Slovanských vierozvestov, slávnosť, titul farského kostola
Nedeľa: 14. nedeľa v období cez rok „A“ (Hody)

Oznamy

Dnes je zbierka na dobročinné diela Sv. Otca. Pán Boh zaplať za milodary, ktoré obetujete.

Nový farský vikár (p. kaplán) Vdp. Samuel Sádecký, začne svoje pôsobenie v našej farnosti slávením sv. omše v pondelok 1.7.2024 o 18:00 hod. vo farskom kostole.

Veriaci, ktorý na slávnosť sv. Cyrila a Metoda nábožne navštívi farský kostol a pomodlí sa modlitbu Otče náš a Verím v Boha, môže získať za obvyklých podmienok úplné odpustky. Sv. omše na slávnosť sv. Cyrila a Metoda budú vo farskom kostole o 7:00 a 18:00 hod.

Počas letných prázdnin budú úradné hodiny na farskom úrade len v stredu a v piatok od 10:00 – 12:00 hod. Pohreb môžete nahlásiť aj mimo úradných hodín na farskom tel. č.: 033/774 93 33.

Prvý piatok mesiaca – chorých spovedáme ako obvykle. Vo farskom kostole spovedáme vo štvrtok a v piatok od 16:30 hod. V kaplnke BSJ – štvrtok a v piatok od 15:30 hod.

Srdečne všetkých pozývame na slávnostnú hodovú sv. omšu vo farskom kostole sv. Cyrila a Metoda v nedeľu 7.7.2024 o 10:30 hod. Slávnostným kazateľom a celebrantom sv. omše bude Vdp. Stanislav Žlnay, archivár arcibiskupského úradu v Trnave.
Pri sv. omšiach bude aj hodová farská ofera. Vopred Pán Boh zaplať za milodary, ktoré obetujete.

Od pondelka zapisujeme po sv. omšiach úmysly sv. omší na mesiac august. V pondelok ráno zapisujeme len na ranné sv. omše.

V utorok 2.7. z technických príčin nebude celodenná adorácia.

Všetkým prajeme požehnané leto, prázdniny a dovolenky.

Mgr. Marián Kolenčík
farár – dekan

Next